بچه از خودم متنفرمممممممم که اجازه دادم شوهرم بیاد خونمون و حرف بزنیم حالم از خودم بهم میخوره ک دوباره از رو سادگی تصمیمم گرفتم به خاطر حماقتم پشیمونم کاااااش زودتر همه چی تموم بشه راحت بشم خستم از بلاتکلیفیییییی 😔
روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
اگر بچه نداری الان تموم کردنش به نفعت تا بعدا. برگردی هم باز همون آدمه روح و جسمت خسته نکن. ا ...
من زیاد فرصت دادم بهش این بارم چون خیلی اسرار داشت تو این ۹ ماه گفتم بیاد حرفاشو بزنه ولی فهمیدم بهترنشده ک هیچ به خاطر دو قرونی ک دستش اومده خودشو گم کرده
روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من زیاد فرصت دادم بهش این بارم چون خیلی اسرار داشت تو این ۹ ماه گفتم بیاد حرفاشو بزنه ولی فهمیدم بهت ...
بس تمومش کن و برنگرد. مهریه و پول ارزش از بین رفتن جوونیت نداره. من بچه نداشتم می رفتم پشت سرم نگا نمی کردم زندگی که از هیچیش لذت نبری چیزی از مرگ کم تر نیس