2777
2789
عنوان

فرصت دوباره دادم ب شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2509 بازدید | 56 پست

اگر بچه نداری الان تموم کردنش به نفعت تا بعدا. برگردی هم باز همون آدمه روح و جسمت خسته نکن. 

این آدما هیچ وقت عوض نمیشن فرصت هم بهش زدی فوقش چند ماه خوب میشه باز میشه خود واقعیش

خدایا خیلی خسته ام 😔😔😔
اگر بچه نداری الان تموم کردنش به نفعت تا بعدا. برگردی هم باز همون آدمه روح و جسمت خسته نکن.  ا ...

من زیاد فرصت دادم بهش این بارم چون خیلی اسرار داشت تو این ۹ ماه گفتم بیاد حرفاشو بزنه ولی فهمیدم بهترنشده ک هیچ به خاطر دو قرونی ک دستش اومده خودشو گم کرده

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زیاد فرصت دادم بهش این بارم چون خیلی اسرار داشت تو این ۹ ماه گفتم بیاد حرفاشو بزنه ولی فهمیدم بهت ...

بس تمومش کن و برنگرد. مهریه و پول ارزش از بین رفتن جوونیت نداره. من بچه نداشتم می رفتم پشت سرم نگا نمی کردم زندگی که از هیچیش لذت نبری چیزی از مرگ کم تر نیس

خدایا خیلی خسته ام 😔😔😔
بس تمومش کن و برنگرد. مهریه و پول ارزش از بین رفتن جوونیت نداره. من بچه نداشتم می رفتم پشت سرم نگا ن ...

دقیقا ولی زرنگه درخواست طلاق نمیده و تهدید میکنه طلاقت نمیدم

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
دقیقا ولی زرنگه درخواست طلاق نمیده و تهدید میکنه طلاقت نمیدم

ببخشید غلط می کنه. همون جور بلاتکلیف بمون ولی برنگرد. 

صلاحت خودت می دونی ولی از من به تو نصیحت برنگرد برگردی با یدونه بچه دیگه نمیشه کاری کرد هر روز مرگ و جلو چشات میبینی

خدایا خیلی خسته ام 😔😔😔
ببخشید غلط می کنه. همون جور بلاتکلیف بمون ولی برنگرد.  صلاحت خودت می دونی ولی از من به تو نصیح ...

دقیقا منم از همین میترسم

بس برنگرد آخرش خودش خسته میشه تموم میکنه 

امیدوارم سرعقل بیاد لز بلاتکلیفی نجاتمون بده

انشالا بیاد و تو هم راحت بشی و یه زندگی سرشار از عشق و آرامش و تجربه کنی

مرسی عزیزم انشالله ❤🌷

منکه 5ساله گرفتارم انشاالله خدابه داد همه مظلوم ها برسه

انشالله ❤🌷

شما هم دارین طلاق میگیرین؟