بچه از خودم متنفرمممممممم که اجازه دادم شوهرم بیاد خونمون و حرف بزنیم حالم از خودم بهم میخوره ک دوباره از رو سادگی تصمیمم گرفتم به خاطر حماقتم پشیمونم کاااااش زودتر همه چی تموم بشه راحت بشم خستم از بلاتکلیفیییییی 😔
روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پس برگرد وجمع کن اول بگشونش سمت خودت وبعدجمع کن مدرک کتک کاری واینا سفت وسختم جلوگیری کن
اوایل کتک میزد اما وقتی اشتی کردیم بی محلی پیش گرفت و ازعمد کاری میکرد ک من ناراحت بشم گریه کنم شکنجه روحی و روانی منو میداد اخرش افسرده شدم من خیلی سادم و زود میبخشم پدرو مادرم هم همینطوری هستن اونم داره سواستفاده میکنه از این موضوع
روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤