2777
2789
عنوان

فرصت دوباره دادم ب شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2509 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحت نباش بهت ثابت شد باید بری جلو متاسفانه تغییر آدما افسانه هست اگه بد هست تا آخرم بد خواهد بود

دقیقا الان پیام دادم به طلاق رضایت بده هفته بعد رای صادر بشه از بلاتکلیفی دربیام خسته شدم

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
پس برگرد وجمع کن اول بگشونش سمت خودت وبعدجمع کن مدرک کتک کاری واینا سفت وسختم جلوگیری کن

اوایل کتک میزد اما وقتی اشتی کردیم بی محلی پیش گرفت و ازعمد کاری میکرد ک من ناراحت بشم گریه کنم شکنجه روحی و روانی منو میداد اخرش افسرده شدم من خیلی سادم و زود میبخشم پدرو مادرم هم همینطوری هستن اونم داره سواستفاده میکنه از این موضوع

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
عزیزم منم همینطورم درکت میکنم

خیلیییی سخته از بس گریه کردم تو این ۳ سال و خورده ای چشمام ضعیف شده و عصب هاش مشکل پیدا کرده نابودم کرد این مرد

چرا ازش متنفری؟خیانت کرده؟

یکساله قهریم معلوم نیس شاید خیانتم کرده 

بیمار روانیه داریم طلاق میگیرم ۹ ماه اسرار داشت ک بیام صحبت کنیم اخرش اومد چرتو پرت های همیشگیشو گفت و رفت 

این سری باهاش عاقلانه صحبت کن و مشکلاتتو باهاش حل کن

متاسفانه نمیفهمه ببخشید مثل یک ادم نفهمه حرف حرف خودشه و فقط اون راستگویه واون عاقله