2777
2789
عنوان

میشه یه دقیقه بیاید +تنبلی تخمدان

12330 بازدید | 26 پست

۶دوره ال دی خوردم یک ماه اینوفولیک یک ماه اوابوست یک ماه متفورمین ولی بی نتیجه

امروز رفتم پیش یه دکتر خوب بهم گف چون تازه سه ماه اقدامی تا یه سال وقت داری و فقط بهم اسید فولیک داد و مدروفم داکسی سایکلین و متفورمین تا سه ماه مصرف کنم

کسی درمورد اینا چیزی میدونه امیدی هست یعنی🥺

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍

دستور العمل امام رضا علیه السلام برای بچه دار شدن (این دستور از جنبه روایی کاملا موثق و مورد تأیید است):

عیون أخبار الرضا علیه السلام لی، الأمالی للصدوق مَاجِیلَوَیْهِ عَنْ عَلِیٍّ عَنْ أَبِیهِ عَنِ الرَّیَّانِ بْنِ شَبِیبٍ‏ قَالَ:

دَخَلْتُ عَلَى الرِّضَا ع فِی أَوَّلِ یَوْمٍ مِنَ الْمُحَرَّمِ فَقَالَ لِی یَا ابْنَ شَبِیبٍ أَ صَائِمٌ أَنْتَ فَقُلْتُ لَا فَقَالَ إِنَّ هَذَا الْیَوْمَ هُوَ الْیَوْمُ الَّذِی دَعَا فِیهِ زَکَرِیَّا ع رَبَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ فَقَالَ‏ رَبِّ هَبْ‏ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّهً طَیِّبَهً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ فَاسْتَجَابَ اللَّهُ لَهُ وَ أَمَرَ الْمَلَائِکَهَ فَنَادَتْ زَکَرِیَّا وَ هُوَ قائِمٌ یُصَلِّی فِی الْمِحْرابِ أَنَّ اللَّهَ یُبَشِّرُکَ بِیَحْیى‏ فَمَنْ صَامَ هَذَا الْیَوْمَ ثُمَّ دَعَا اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ اسْتَجَابَ اللَّهُ لَهُ کَمَا اسْتَجَابَ لِزَکَرِیَّا ع‏…

ترجمه:
ریّان بن شبیب‏ گوید:
در اوّلین روز محرّم بخدمت امام رضا علیه السّلام رسیدم، حضرت فرمودند: آیا روزه هستى؟
 عرض کردم: خیر،
 فرمود: امروز، روزى است که زکریّا علیه السّلام پروردگارش را خواند و گفت: «رَبِّ هَبْ‏ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّهً طَیِّبَهً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ» (پروردگارا! فرزندى پاک به من مرحمت فرما، همانا تو دعاى بندگان را میشنوى- آل عمران: 38) و خداوند دعاى او را مستجاب کرد و به ملائکه دستور داد که به زکریّا – که در محراب در حال نماز بود- بگویند که خدا به تو یحیى را مژده مى ‏دهد، پس هر کس این روز را روزه بدارد و سپس دعا کند، خداوند همان طور که دعاى زکریّا را مستجاب کرد، دعاى او را نیز مستجاب مى ‏کند.

در دستور علما فرمودن زن وشوهر هردو این روز روزه باشن ،۲رکعت نماز بخوانن واین آیه درقنوت نماز تلاوت کنن 

عبدالله باش تا عندالله شوی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دستور العمل امام رضا علیه السلام  برای بچه دار شدن (این دستور از جنبه روایی کاملا موثق و مورد ...

ممنون حاجت روا بشید

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍
سلام عزیز منم رفتم دکتر گفت تنبلی داری دارم متفورمین میخورم به نظرت جواب میده؟؟ خیلی نگرانم

سلام گلم والا چی بگم منم دوماهه دارم میخورم ولی اگه خفیفه اره

مال من شدیده

سلام گلم والا چی بگم منم دوماهه دارم میخورم ولی اگه خفیفه اره مال من شدیده

دکترم نگفت چیزی فقط گفت pcoهستی متفورمین با کپسول گل مغربی داده نمیدونم خوب میشم یا نه یه ۱۰روز دیگه موعدمه خیلی نگرانم🙁

دکترم نگفت چیزی فقط گفت pcoهستی متفورمین با کپسول گل مغربی داده نمیدونم خوب میشم یا نه یه ۱۰روز دیگه ...

بدون دارو پریود میشی؟

اگه میشی نگران نباش

بدون دارو پریود میشی؟ اگه میشی نگران نباش

همون روز موعدم که پری نمیشم مثلا همین دفعه که پریم عقب افتاد بعد دوماه بدون دارو پری شدم رفتم دکتر که پریودیم بهم ریخته سنو کرد گفت تنبلی داری دیگه نمیدونم خفیفه یا نه؟؟

همون روز موعدم که پری نمیشم مثلا همین دفعه که پریم عقب افتاد بعد دوماه بدون دارو پری شدم رفتم دکتر ک ...

اهاا ایشالله حل میشه من پریودم تا عقب میفته میرم سوزن میزنم نمدونم بی دارو پریود نیشم یا نه

حالا هرروز صبح دوسین بخور مخصوصا تو پریود صبح و شب

خرماو گردو و بادام. و پسته اینا تا میشه بخور

شکمتو چرب کن با سیاهدانه

همین کارا که خیلیا تو نی نی سایت کردن انجام بده ایشالله میشه

راستشو بخوای من اصلا امیدی ندارم خیلی میترسم🥺😭

بازم شکر کن یه بچه داری😍 

متفورمین هم پری رو منظم میکنه؟؟

اره عزیز

[QUOTE=198766185]اهاا ایشالله حل میشه من پریودم تا عقب میفته میرم سوزن میزنم نمدونم بی دارو پریود نیشم یا نه حالا هر ...[/QU 

من میترسم نتونم درمان کنم وگرنه خیلی پیگیر بچه نیستم

اگه خدا بخاد میده شما هم نگران نباش ان شاالله به زودی زود عکس بی بی مثبت میزاری ❤❤❤

[QUOTE=198766185]اهاا ایشالله حل میشه من پریودم تا عقب میفته میرم سوزن میزنم نمدونم بی دارو پریود نی ...

عزیز همینکه سعی داری درمان کنی خیلی خوبه چون کم میشه و پریود منظم ولی بازم شکر کن

مرسی عزیزم ایشالله با دعای شما هرچی باشه شما مادرید و بهشت زیرپاتون 😍🥺