2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه رفتم ازروبه روی خونمون ساندویچ خریدم سگ اومدسمتم داشتم ازترس لال میشدم🙁🙁خیلیم دوسشون دارمافقط ...

مشکل منو داری بنظرم برو پیش دوستی کسی که حیوون ارم و خونگی داره اونو نازش کن بغلش کن تا ترست بریزه

اگرم خاستی بگیری یدونع اروم بگیر ازاین کوچولوهاناخوناشم مرتب بگیر

مشکل منو داری بنظرم برو پیش دوستی کسی که حیوون ارم و خونگی داره اونو نازش کن بغلش کن تا ترست بریزه ...

فامیلای عقب مونده مامیگن سگ نجسه😶🙄وهیچ کدومشون ندارن آخه مگه میشه یه موجودبه این نازی نجس باشه

خوشبحالت🙁

ناخواسته بوده😅😅😅

یکیش دوروز بعد به دنیا اومدنش مادرش با یه ماشین تصادف کرده بود و مرده بود که همسرم اوردش خونه و بزرگش کرد ....

یکی دیگه وقتی کوچولو بوده از مادرش جداش کرده بودن داده بودن به خونواده ای که پسرشون بچه گربه میخواسته،بعد مدتی واگذارش میکنن و چون کسی تحویلش نگرفته گذاشتنش تو یه کارتن گوشه پارک،که بعد خبر دار شدن همسرم بدو بدو رفته اوردتش 🤪حالا دوتایی تو حیاط میچرخن و بازی میکنن

منم اول از بچه گربه میترسیدم ولی کم کم روابطمون خوب شد باهم😁

دوستتون دارم 💕

فامیلای عقب مونده مامیگن سگ نجسه😶🙄وهیچ کدومشون ندارن آخه مگه میشه یه موجودبه این نازی نجس باشه

یه دکتری گفت از پشتشون یک میکروب ساطح میشه که با زبون به کل بدن انتقالش میدن به خاطر همین میگن نجسه اگه دست بزنی

ولی من اهمیت نمیدم چون واقعا دوستشون دارم خیلی بااخلاق و مظلومن 

اینکه بعضیا میگن میترسیم چون باهاشوه رابطه نداشتن ادم از چیزی ک نمیشناسه میترسه