2777
2789
عنوان

باکره بودن پسرا

1579 بازدید | 87 پست

الان داشتم فکر میکردم. بای باکره بودن دخترا هزاتا ازمایش و خرت و پرت هست برا پسرا نیس؟؟؟ تو گوگلم میگن خط پشت زانو و یه متر شاشیدن پسرا و... باکره بودن یا نبودن پسرارو نشون میده. ولی واقعا میخوام بدونم حتی یه چیز کوچولوام نیس از راه علمی بفهمیم که طرف مقابلمون باکره اس یا نه؟؟  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خو الان ما چکار کنیم

تا نپوکیم ولمون نمیکنیناا😐😂😂😂

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐

نخیر نیست چون پسرا ازادن هرکاری بکنن خود خداهم این رو ازاد گذاشته ولی دخترا رو بدبخت و محدود آفریده اسمشم گذاشته مرواریدی در صدف گلی در باغچه👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎 لعنت به این عدالت 

✈🇺🇸
فکر کن بخوای اینجوری یکیو چک کنی: یه متر بشاش ببینم

تومبونتو بکش پایین ببینم خط پشت زانو داری😐😐

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐