دوستان عزیز نیاز به کمکتون دارم من دور از خانواده ام زندگی میکنم، فاصله شهری که منو همسرم زندگی میکنیم تا شهر که خانواده ام زندگی میکنن با ماشین یکساعت راه هست ولی مشکل من اینه که همسرم خیلی تمایل به رفتن به خونه ی پدری من نداره، من خیلی تحمل میکنم ولی واقعا بعضی وقتا ها دلم برای خانواده ام تنگ میشه، نمیدونم چیکار کنم؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
روزی که اومد خاستگاری عزیزم قبول کردین مسیرت دوره یا اون موقع نزدیک بودین
اره همون روز اول دور بودن و مامانم چون به من خیلی وابسته بود مخالف بود ولی من چون از لحاظ فکری و شخصیتی خیلی مورد پسندم بود قبول کردم، واقعا هم همسرم از لحاظ رفتاری و شخصیت عالیه فقط مشکلم همینه، مثلا از اول هفته دارم بهش میگم حالا که پنجشنبه و جمعه آف هستی بیا بریم خونه ی مامانم، مستقیم هم نمیگه نه که ناراحت بشم ولی اولش میگفت کو تا آخر هفته حالا یه تصمیم میگیریم، الآنم که بهش زنگ زدم میگه هنوز فکر نکردم
من فقط از این ناراحت میشم که چرا با خودش فکر نمیکنه منم دلم برای خانواده ام تنگ میشه
مردا که این چیزا رو نمیفهمن کاری که میگم رو انجام بده حتما میبرتت ، همه اش بشین کنار پنجره بیرون رو نگاه کن یا گاهی آه بکش پرسید چیزی شده آروم بگو خیلیییی دلم برای مامانم اینا تنگ شده دیگه منتظر جوابشم نباش و غمگین بشین یا پاشو برو به کارات برس حتما میبرتت ، این یه جورایی طرح نیاز هست ولی اگه بگی منو ببر خونه بابام اینا نمیبره فقط بگو دلتنگی میکنی و ... مردا خودشون رو میکشن تا نیاز زنشون رو برطرف کنن اگه اینکار و نکنن اقتدارشون ازبین میره ، من که هروقت اینکارو میکنم جواب میگریم نه همون لحظه ولی یکی دو روز بعد خودش میگه بریم برنامه هاش رو جفت و جور میکنه که بریم
وای چقدر سخت من خودم تحمل میکنم و حتی ناراحتیم رو هم نشون نمیدم ولی دلم باحال مامان و بابام میسوزه ...
اشتباه میکنین دیگه وقتی ناراحتیت رو نشون ندی مرد علم غیب داره بفهمه دلتنگی ؟ والا من میشینم کنار شوهرم گریه میکنم یا با ناراحتی میگم خیلیییی دلتنگم و آه میکشم ولی نمیگم تقصیر توئه منو نمیبری ، گله نمیکنم طرح نیاز میکنم بعد شوهرم یا بلیط میگیره برام میگه یک هفته برو من کار دارم نمیتونم بیام یا خودش برنامه هاش رو طوری میچینی یکی دو روز تعطیلی رو میریم شما که نزدیکی از این روش ها استفاده کنی شبم میبرتت