2777
2789
عنوان

خرج دختر توی عقد

267 بازدید | 37 پست

سلام میخوام بدونم تو عقد خرج دختر دقیقا باکیه؟ 

با شوهرش یا با خانوادش

تو عقد شوهرتون بهتون پول میده یا نه

من شوهرم اوایل بهم میداد الان دیگه نمیده 

نمی‌دونم بخاطر فشارای مالیی ک روشه نمیده یا چی😔

اخه پدرشم از کار افتادس و فعلا تا بازنشستگی پدرش خرج خانوادشو میده

بعدم ک انشالا پدرش بازنشست ش میریم سر خونه زندگیمون

الان من این خرجی ندادنشو پای این میزارم ک خب داره خرج یک خانوادرو میده

چیکار کنم؟😭

نی‌نی سایتی‌های تروخدااا برام دعا کنید مشکل زندگیم حل بشه جایی جز اینجا ندارم ک ازشون کمک بخوام و درد دل کنم مرسی که هستین خواهرا😘😭 ی صلوات مهمونم کنین و دعام کنید😔

با شوهره

بالاخره خدا بغلمو با دستاش پر کرد خدایا خیلی دوست دارم نذاشتی حسرت مادرشدن رو دلم بمونه 🥺❤                            امضای قبلیم:خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی🌙🥺؟                           🥀🥲              ما کوچیکا خدامون بزرگه.......🍂🌱                گاهی گمان نمیکنی ولی میشود🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر و بیشترش با پدرم بود

ولی هرازگاهی هم پول به حسابم میریخت 

یا یه مناسبتی چیزی که بود منو میبرد خرید هرچی میخواستم‌میخریدم ..

ولی خودم‌تو دوران عقد زیاد ازش چیزی نمیخواستم چون دانشگاه افسری میرفت هنوز مشغول به کار نشده بود 

.

الآنه هم که خواهر عقدی دارم وضع همینه 😁

زندگی همچون یک آینه است زمانی که در آن لبخند بزنیم شگفت انگیزترین نتایج را به دست خواهیم آورد. پس به زندگی بخندید تا زندگی بهتون بخنده و از زندگیتون لذت ببرید ...       خدایا شکرت به خاطر همه نعمت هایی که دادی و ندادی   

عزیزم نمیتونی خودت کار پیدا کنی دستت تو جیب خودت باشه چون شوهرتم رییس جمهور باشه سخته ازش پول بگیری

امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲.   به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶
عزیزم نمیتونی خودت کار پیدا کنی دستت تو جیب خودت باشه چون شوهرتم رییس جمهور باشه سخته ازش پول بگیری

ن من دانشجوام 😔 شاید فقط بتونم برای تابستون کار کنم

اما مشکلم اون نیس بابام خرجمو میده 

چون هنوزتو عقدیم و اوله میترسم خسیس باشه ک پول نمیده ولی میدونم اینجوریم نیس

میخوام بدونم طبیعیه😢

نی‌نی سایتی‌های تروخدااا برام دعا کنید مشکل زندگیم حل بشه جایی جز اینجا ندارم ک ازشون کمک بخوام و درد دل کنم مرسی که هستین خواهرا😘😭 ی صلوات مهمونم کنین و دعام کنید😔

بنظر من تو عقد خرج با هر دو هستش هم خونواده باید پشتیبان باشن هم شوهر ! توام حتی اگه برا خونوادش خرج میکنه حداقل ماهی یه صد تومنی ازش بگیر نذار عادت کنه اونوقت تا اخرش یاد میگیره که تو خرجی نداری

بیشتر و بیشترش با پدرم بود ولی هرازگاهی هم پول به حسابم میریخت  یا یه مناسبتی چیزی که بود منو ...

اره منم همینطوره خریدی چیزی برام انجام میده

والا من ک عقد بودم جدا شدم خرجمو اون میداد شما زیاد فشار نیار بهش عزیزم  وقتی میدونی اینطوریه ...

دوسش ک دارم فقط از اینده خیلی میترسم