2777
2789
عنوان

به نظرتون کار بدی کردم؟ مادرشوهرم اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 76 پست
دنیا هزار و یک اتفاقه دوس ندارم بچه م بدون خودم جایی باشه خیلی جاها خیلی رفتارا دیدم که بچه ای ک ماد ...

اهااا.ولی فکر نکنم اتفاقی بیوفته چون عمه ها برادر زادشونو خیلی دوست دارن و مراقبن.حرف شمام درست مادری و نگران

نمیدونم چرا حرف حق میزنی تعلیقت میکنن
اگر مادر شوهرت بچه رو میبرد چی میشد مگه؟

اخه خودش نمیتونه همش ای و اویشه  خواهرشوهرمم نصفه نیمه به بچه میرسه بچه رو میسپارن دست دختر 10سالش 

غصه نخور همه چی درست میشه... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عجیبا" غریبا  عمه شما بهتر از مادرتون مادری میکنه ، مادرتون بهتر از زن داییتون ؟

بعضی جاها بله ،ممکنه مادر مثلا موقع مریضی بچه تجربش کم باشه یا کلا زندایی من که کوتاهی می‌کنه ،اینجا مشورتشون از بی تجربگی مادر بهتر عمل می‌کنه چون عین بچه خودشون میدونن 😊

پیش مادر بزرگ جایی نیست درصورت نرمال بودن شرایط.

بله در صورت نرمال بودن شرایط😊 

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡
مامان بزرگ وعمه شه دیگه والا بعضی جاها عمه ازمادرم بهتر عمل می‌کنه حتی ،زنگ زدی به شوهرت بگو بیارن ب ...

ن اصلا اینجور نیس اونجور ادمی نیستم 

منم نمیتونم بزارم بچم یه لحظه از جلو چشمم دور بشه حالا خودت هم باهاش میرفتی دیگه وقتی شوهرت میومد بر ...

اوووه از ساعت 11 برم تا 8 شب اونا هم میخوان برن دکتر 

😂ی سوال دارم صادقانه ج بده شما از عمت خیر دیدی؟

عاشق عمم هستم 

بارها مامانم مجبور شده ۱۵ روز ۱۵ روز من و خواهرمو پیشش گذاشته خودش و شوهرش و بچه هاش سنگ تموم گذاشتن برامون چون اونا بزرگتر هم بودن با اختلاف حدود ۱۰ سال و بیشتر 

ما بچه بودیم پدرم چند بار جراحی سنگین کرد مامانم مجبور بود توی بیمارستان پیشش باشه عمم ما رو نگه میداشت . 

اما تا همین امروز یکبار نشده بدون نظر و هماهنگی مامانم در هیچ موردی خودسر عمل کنه . 

با عروسهای خودش هم رفتارش متشخص و متمدنانه است و با زن عموهای دیگم . بر عکس مادربزرگم که مثل مادر شوهر استارتر بود و حرف نمیفهمید . البته در مورد ما جرات نداشت چون بابام بهش روی دخالت نمیداد . 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 
واقعا متوجه نمیشید چی داره میگه ؟  بچشه درست یا غلط وقتی میگه نبر داره با آدم حرف میزنه فکر می ...

واقعا این رفتارش بهم برخورد اصلا انگار من هیچ بودم 

ن اصلا اینجور نیس اونجور ادمی نیستم 

پس فکرتو درگیر نکن ،فردا پس فردا مثلا خودت نیم ساعتی بچه رو‌بذار پیششون وبعد نیم ساعت برو پیشش که فکر نکنن مثلا مطمئن نبودی ونخواستی بچه پیششون باشه و کلید واینا بهونه بوده ،بعدم بعضی بچه ها واقعا بی ادبن یا اذیت کننده که مثالش رو داریم ازآشنا که دوست ندارن پیش پسرعمش باشه اینو باید دیگه مدیریت کنی 

با جمله اولتون مخالفم .

باشه شما بچتو بده به اونکه بهتر از خودت نگهش میداره .

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 
عزیزم الان دختر منم از دیشب رفته خونه مامان بزرگش منم زنگ زدم حالشو پرسیدم گفتم میارینش گفت نه داره ...

اگ خودشون باشن که اره نه اینکه بسپارنش به بچه 10 ساله