2777
2789
عنوان

به نظرتون کار بدی کردم؟ مادرشوهرم اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 76 پست
مامان بزرگ وعمه شه دیگه والا بعضی جاها عمه ازمادرم بهتر عمل می‌کنه حتی ،زنگ زدی به شوهرت بگو بیارن ب ...

هیچ کس هیچ جا بهتر از مادر عمل نمیکنه . 

تصمیم گیرنده هم مادره . 

مادر و خواهر خودمون هم باید طبق نظر ما عمل کنن . 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 
 یعنی چی بچه حییوونه 😳😳😳مادرا حساسن باید درک کنه الان وا بدی کارت زاره بدرک ناراحت شد

دقیقا قدیما که نیس بچه ها کلا تو کوچه و خیابون ول بودن هیچیشون نمیشد بچه های الان هزار جور بلا تهدیدشون میکنه 

غصه نخور همه چی درست میشه... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه رومم نمیشه باهاشون حرف بزنم دیگه یکم خجالتی ام 😶 بعدش از این بدم اومد که گفتم نبرینش ولی بردنش ...

زیاد همه چیو سخت نگیر بچه تو بغل مامانشم دیدم خفه شده مرده 

اونام صاحب اختیارن زود بهت بر نخوره باید یکم پوست کلفت باشی با سیاست جلو برو خودتو بد نکن که فردا جلوی خواهر شوهرات تحویلت نگیرن

خیر حتی نه خودم بچه دارم نه حتی داداشم ازدواج کرده ولی هم عمه دارم هم مامانم عمه است دیدم 😄 

ن هرکسی دلش نمیخواد بچش بزاره جایی ب خصوص تو این دورو زمونه خراب

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡
شما عمع تشریف دارین نه😑😁🤭

عمه خودشیفته 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 
خوب به هر حال بهش برخورده دیگه شمام بودی بت برمیخورد

اولا من غلط بکنم بچه کسی رو بیارم خونه خودمون دوما اون ک اومد خونه ما اگ میخواست میتونست یه ساعت بیشتر بشینه پیش بچه باشع 

غصه نخور همه چی درست میشه... 

عمه خودشیفته 

😂ی سوال دارم صادقانه ج بده شما از عمت خیر دیدی؟

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡
اولا من غلط بکنم بچه کسی رو بیارم خونه خودمون دوما اون ک اومد خونه ما اگ میخواست میتونست یه ساعت بیش ...

ای بابا خوب دیده بقیه بچه هام هستن خواسته بچه رو ببره بازی کنه شمام دیه زیادی سختش کردی 

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
دقیقا قدیما که نیس بچه ها کلا تو کوچه و خیابون ول بودن هیچیشون نمیشد بچه های الان هزار جور بلا تهدید ...

من غیر خواهر خودم حتی به مادرمم اعتماد ندارم خوب نگهش داره  

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
خیر حتی نه خودم بچه دارم نه حتی داداشم ازدواج کرده ولی هم عمه دارم هم مامانم عمه است دیدم 😄 

عجیبا" غریبا  عمه شما بهتر از مادرتون مادری میکنه ، مادرتون بهتر از زن داییتون ؟