2777
2789
عنوان

به نظرتون کار بدی کردم؟ مادرشوهرم اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 76 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم اومدن بچه رو بردن منم میخوام برم پایین گفت کلیدنداری میگم بیارنش بالا 

اها

منم بودم ناراحت میشدم حق داشته

هرروز شش و نیم صبح همزمان با آغاز زندگی بیدار میشوم و میگویم خدایا شکرت که امروز را هم دیدم😌بعدش پس از اینکه از زنده بودنم مطمئن شدم  میگیرم تا 11 میخوابم😂
من سر یه موضوعی صلا دوستندارم بچه مو بزارم پیش کسی یا مسئولیتبچه کسی رو.گردن بگیرم 

خوب کردی عزیزم میگفتی بچه من هرچیه تو ام همون هستی چون پسر تو ام باباشه 

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡
چرا اینجوری میکنید  بزار بچه رو ببره بازی کنن باهم نمیبره بخورتش که  بچه ها گناه دارن تو ...

من خودم همه جوره باهاش بازی میکنم میگیم میرقصیم.ولی خواهرن شوهرم دو تا بچه داره دختره هی بچه مو میگیره بغل نمیزاره رو زمین بشینه پسره هم هی اذیتش میکنه 

غصه نخور همه چی درست میشه... 

خودم خیلی ناراحت شدم و اعصابم خوردشد

عیب نداره برو به مادر شوهرت بگو سوءتفاهم پیش اومد میخواستم ببرشم حموم اخه از دیروزه همش میگه بدنم یکم میخواره  حساسیت به چیزی پیدا کرده‌منم گفتم بعد اینکه شما رفتین ببرمش که شما بردینش اومدم بیام پیشتون تنها نباشم دیدم کلید ندارم به پسرتون گفتم گفت بچه رو ببر حموم بعد برو پیش مامانم تو که اینقدر دوست داری بری پیششون و تنها نباشی

مامان بزرگ وعمه شه دیگه والا بعضی جاها عمه ازمادرم بهتر عمل می‌کنه حتی ،زنگ زدی به شوهرت بگو بیارن ب ...

شما عمع تشریف دارین نه😑😁🤭

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡

منم نمیتونم بزارم بچم یه لحظه از جلو چشمم دور بشه حالا خودت هم باهاش میرفتی دیگه وقتی شوهرت میومد بر میگشتی خونه

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  
چرا اینجوری میکنید  بزار بچه رو ببره بازی کنن باهم نمیبره بخورتش که  بچه ها گناه دارن تو ...

واقعا متوجه نمیشید چی داره میگه ؟ 

بچشه درست یا غلط وقتی میگه نبر داره با آدم حرف میزنه فکر میکنه حرف میفهمه نباید بزنه زیر بغلش و بره . 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 
عزیزم چرا اینجوری کردی اونم مامان بزرگ و عمه هاش بودن . بچت عزیز اونام هست خیلی بد برخورد کردی از دل ...

اخه رومم نمیشه باهاشون حرف بزنم دیگه یکم خجالتی ام 😶

بعدش از این بدم اومد که گفتم نبرینش ولی بردنش 

خوب حالا بچه رو برد چی میشه مگه.چون دوسش دارن.

دنیا هزار و یک اتفاقه دوس ندارم بچه م بدون خودم جایی باشه خیلی جاها خیلی رفتارا دیدم که بچه ای ک مادرش نباشه چیکارش میکنن 

اخه رومم نمیشه باهاشون حرف بزنم دیگه یکم خجالتی ام 😶 بعدش از این بدم اومد که گفتم نبرینش ولی بردنش ...

عزیزم الان دختر منم از دیشب رفته خونه مامان بزرگش منم زنگ زدم حالشو پرسیدم گفتم میارینش گفت نه داره بازی میکنه دیشبم خوابم نبرد از وابستگی ولی بهتره یکم سیاست داشته باشی اونا بهتر از خود شما مراقبشن چون امانته

من خودم همه جوره باهاش بازی میکنم میگیم میرقصیم.ولی خواهرن شوهرم دو تا بچه داره دختره هی بچه مو میگی ...

بازی با ی ادم بزرگ فرق داره تا بازی با بچه 

خوب بگیره بغلش چی میشه مگه بیخودی کینه تراشی نکن برا خودت این تویی ک تنها میمونیا از من ی نصیحت دوستانه بشنو 

میتونستی ب مادرشوهرت سفارش کنی زنگ بزنی ب خواهرشوهرت سفارش کنی والا جلاد نیستن ک اوناهم ادمن مادرن مطمءن باش اگه بچت طوریش بشه خدای نورده اونا بیشتر عذاب میکشن پس مواطبن ک اومدن بردن دیگه 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی