2777
2789
عنوان

شوهرم بچمون رو فحش داد تو خيابون

479 بازدید | 18 پست

شوهرم خيلي عصبي هست . اصلا تحمل نداره بچه شيطوني كنه. به خدا من هميشه ميرم باهاش كه كنترل كنم و مشكلي پيش نياد ولي بچه بزرگه من بعضي وقتها لجباز هست و حرف گوش نميده. من پشتشون بودم و هر چي به شوهرم گفتم صبر كن منم بيام و برسم گوش نكرد و بچه رو تو خيابون فحش داد. بچم هم همش اون حرف رو تكرار كرد تو خيابون. از شوهرم با اين كارهاش متنفر ميشم. باهاش حرف هم به خدا ميزنم ولي فايده نداره. نميدونم چيكار كنم. هر روز يك كار غير منتظره ميكنه. تمام روزم خراب ميشه. بچه هستند ديگه خوب بازي ميكنند و سر بشر هم ميزارن . ما بايد صبور باشيم ولي شوهر من خيلي از كوره در ميره. 

وقتي اينطوري عصبي ميشه سر منم داد ميزنه. من اصلا نميدونم بايد چيكار كنم. بخدا قلب درد ميگيرم وقتي با بچه ها بد و تند حرف ميزنه . هر چي هم حرف ميزنم فايده نداره، شماها هم شوهرتون اخلاقش تند هست؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه شوهرمن آرومه من تندم.البته نه بااین شدت.

بچه خورد میشه

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.

کار همسرتون، کم صبری و فحش دادنشونو تایید نمی کنم، اما شمام به هیچ وجه جلوی بچه ازش دفاع نکنین، حتی اگر حق با همسرتون نبست. اینجوری ابهت شوهرتون زیر سوال میره، و البته ایشونم متقابلا باید جلوی بچه‌ها شما رو تایید کنن

فقط بچه اوردن نیست که باید دید طرف بلوغ فکریشم داره !

دلیل رفتارهای بچتون تو خود پدرشه که تو تربیتش کوتاهی کرده شما یه تنه داری انجام میدی همچین شخصیتی مگه حوصله تربیت بچه داره ؟تربیت بچه حوصله ی زیاد میخواد 

از اونورم بچه چون بچه هست نباید هر کاری انجام بده  بگیم بچه هست عیب نداره باید یه حد و حدودی رو بلد باشه 

فقط بچه اوردن نیست که باید دید طرف بلوغ فکریشم داره ! دلیل رفتارهای بچتون تو خود پدرشه که تو تربیتش ...

بچه من لجباز هست ولي بخدا با باباش اينطور هست . دليل رفتارش هم پدرش هست. شوهرم ميخواد به بچه يكبار چيزي رو گفت انجام بده. بچه من متاسفانه اينطور موقع ها اگر شوهرم بگه نكن بازم به همون رفتار ادامه ميده تا دعوا بشه. 

در كل ولي شوهرم صبور نيست. منم هر چي صدًا كردم جوابم رو نداد 

کار همسرتون، کم صبری و فحش دادنشونو تایید نمی کنم، اما شمام به هیچ وجه جلوی بچه ازش دفاع نکنین، حتی ...

من اصلا اون موقع اونجا نبودم. فقط وقتي در خونه رسيدم ديدم بچه ميگه مامان بابا بهم اين حرف رو زد. 

قبول دارم بچه من لجباز هست ولي به خدا به خاطر رفتار پدرش اينطور هست