2777
2789
عنوان

روز نهم انتقال بی بی چک منفی

30251 بازدید | 61 پست

سلام بچه ها

روز بار دوم هست انتقال جنین داد. امروز روز نهم بود بی بی چک زدم منفی شد. دنیا رو سرم خراب شد نگید زود زدم اخه اگه چیزی بود الانم نشون میداد😔کسی بوده بی بیش منفی باشه ازمایشش مثبت؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دیگه عزیز زود زدی باید ۱۴ روز بعد میزدی

انشالله همه نبات های مامان ها سالم برن تو بغلشون نی‌نی منم همین طور 😍😍❤️😍🙏                                                                                                     عشق یعنی یه همسر مهربون با یه نی‌نی تو راهی😙😙❤️

زود زدی بی بی میبینی با یه روز هم درست نشون نمیده

انشالله بارداری عزیزم از لطف خدا ناامید نشو

🌺از این وضعیت و اندام خسته شدم باید تغییرش بدم🌺🧡عضو  گروه نارنجی🧡وزن اولیه 

نگران نباش قسمتتت باشه حل میشه میدونم خیلی سخته 

انشالله همه نبات های مامان ها سالم برن تو بغلشون نی‌نی منم همین طور 😍😍❤️😍🙏                                                                                                     عشق یعنی یه همسر مهربون با یه نی‌نی تو راهی😙😙❤️
زود زدی بی بی میبینی با یه روز هم درست نشون نمیده انشالله بارداری عزیزم از لطف خدا ناامید نشو

خیلی امیوار بودم اخه جنینام گرید a بود هچینگ هم کرده بودم و کلی دارو واسه امادگی رحم 

خدااا صدامو میشنوی

یاد دفعه قبل میوفتم بی بیم منفی شد و آزمایشم منفی ای خدا دوباره تکرار نشه دعا کنید واسم

انشالله بارداری واست دعا میکنم منم ماه پیش تخمک کشی کردم ولی جنین هام رشد نکردن 

ببخشید شما چندتا تخمک داشتید

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
خیلی امیوار بودم اخه جنینام گرید a بود هچینگ هم کرده بودم و کلی دارو واسه امادگی رحم  خدااا صد ...

نمیدونم چرا یه حسی ته دلم میگه شما بارداری و بی صبری میکنی

🌺از این وضعیت و اندام خسته شدم باید تغییرش بدم🌺🧡عضو  گروه نارنجی🧡وزن اولیه 
خیلی میترسم دعام کنید

استرس نداشته باش

آرامشت الان از هرچیزی مهمتره

میدونی احساست بهش منتقل میشه؟

پس از همین الان مامان خوبی باش و بهش حس خوب بده

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭