2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من احساس میکنم چشمام شور😭😭😭😭😭😎چ کارکنم حس بدی دارم

بگو ماشالله لاحول و لاقوه..... العظیم

۳بار بعد از هرچیزی ک نظرت رو جلب کرد

برای سلامتی داداشم تو رو خدا دعا کنید
چند وقت یه بار میشه ببین الان ساعت ۴و خورده ای میترسم اینارو میگم 😫انگار چند بارم ادم اینا بود آی ک ...

شما چون رفتی سراغ دعا و دعا نویس قطعا این موجودات وارد زندگیت شدن ممکنه کار همونا باشه بخوان اذیتتون کنن چون از ترس و انرژی ادم تغذیه میکنن هر کاری که باعث شه انرژی ادم تخلیه شه رو انجام میدن مثل ترسوندن واسه همینه خونه هایی که‌ جن دارن مدام وسایل تکون میخورن یا سروصدا میاد اصلا نترس اونا از خدا که بزرگتر نیستن فقط توکل کن بخدا و قران بخون خودتو از انرژی و کارای منفی دور نگهدار و بهشون بها نده دور میشن ازت

اتفاقا همسرش مریض بود گفتم چرا براش دعا نمیکنی خوب شه گفت برای خودمون نمیتونیم دعا کنیم بعدشم همسرش ...

بله این حرف درسته برا خانواده خودشون اثری نداره

خودت باش،قرار نیست همه ازت خوششون بیاد.👍💙لینک حذف تاپیک ها