2777
2789

حقیقت داره عزیزم.ولی کسایی که میتونن اینکارو انجام بدن خیلی انگشت شمار هستن و به راحتی پیدا نمیشن.خیلیا خودشونو به اسم اینکاره معرفی میکنن ولی فقط برای گرفتن پول مردمه🤷🏻‍♀️

😻🥳💜❤️ایشالله به حق امام رضا(ع)بشه همونی که میخوایم💜.              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من احساس میکنم چشمام شور😭😭😭😭😭😎چ کارکنم حس بدی دارم

🧲🧲🧲🧲موسس تاپیک جذب ثروت🧲🧲🧲🧲🧲https://www.ninisite.com/discussion/topic/6931139/%d8%a8%d8%a7%d8%b2%db%8c-%d9%81%d8%b1%d8%a7%d9%88%d8%a7%d9%86%db%8c-%d8%ab%d8%b1%d9%88%d8%aa-%d8%a8%d8%af%d9%88%d9%88%d9%88%d9%88-%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7-%d8%b3%d8%b1%db%8c%d8%b9?page=1
من شنیدم هر کس به اینها مراجعه کنه زندگیش شوم میشه 

اینو منم شنیدم.ولی خب شنیدن کی بود مانند دیدن🤷🏻‍♀️

😻🥳💜❤️ایشالله به حق امام رضا(ع)بشه همونی که میخوایم💜.              
بچه ها من احساس میکنم چشمام شور😭😭😭😭😭😎چ کارکنم حس بدی دارم

ی انگشتر فیروزه بزار دستت موقعیکه چیزی ب نظرت اومد ب انگشتر نگاه کن خنثی میکنه اون نیروتو 

حتما اینکارو انجام بده چشم شور واقعا خیلی بده 😬

من شنیدم هر کس به اینها مراجعه کنه زندگیش شوم میشه 

طلسم و فال و فالگیر عزیزم‌ دروازه ی ورود اجنه مخصوصا اجنه ی کافر به زندگی آدمه. اگه دقت کنی اینجور افراد مراجعاتشون تموم نمیشه و بازم گره های جدید و پس از دیگری براشون پیش میاد که دوباره میخوان برن سراغ اون فالگیر.

این‌فالگیر رمال ها اکثرا موکل دارن و موکلشون جنه که حبس شده . یه جن کافر چون جن مسلمون این کارارو نمیکنه. پس اولش این جن کافر چون حبس شده ماموریتش رو انجام میده در ظاهر و ممکنه مشکل طرف حل بشه ولی موقتا و ظاهرا حل شده. و بعد از یه تایمی دوباره یا همون مشکل برمیگرده حتی بدتر یا اینکه یه گره ی عجیب دیگه توی زندگی میفته. چون اجنه آدرس اون مراجع رو دیگه دارن اسم خودش و مادرش و... رو دارن و باعث تاریکی و گره های جدید و عجیب و دوری از خدا و دعوا و... میشن. از طرفی چون یجور شرک و گناه هم هست از این بُعد هم‌تاثیر عقوبت گناه رو داره میذاره. پس در کل چیز خوبی نیست.

من‌ سراغ دارم و هم شنیدم کسی و کسایی رو که حتی برای جلب عشق یه نفر با طلسم‌و دعا تونستن به عشقشون برسن ولی مدتی بعد باهم به اختلاف خوردن و یا جدا شدن یا از سر اجبار و آبروداری نشستن سرد و پرمشکل باهم زندگی میکنن.

(درگیر فال و فالگیر و...شدن ،افتادن توی یه سیکل معیوب و اشتباهه)

خدا به اندازه کفایت دعاهای لازم قرآنی و راه های درست تر رو در اختیارمون گذاشته. به قرآن و اهل بیت رجوع کنید و پیش هیچ فالگیری نرید حتی برای تفریح

طلسم و فال و فالگیر عزیزم‌ دروازه ی ورود اجنه مخصوصا اجنه ی کافر به زندگی آدمه. اگه دقت کنی اینجور ا ...

باریکلا دقیقا گل گفتی 👏🏻

من ی مدت همش فالو سرکتاب میگرفتم موجودات ماورایی قشنگ وارد زندگیم شده بودن و حسشون میکردم ک کارم حتی ب دکتر کشیده شده بود ک بعد توبه کردم و سمت اینکارا نرفتم واقعا این کارا عاقبت خوبی نداره کاش ملت اینو بفهمن و دیگه سمت دعا و طلسم فال نرن