2777
2789
عنوان

از کحا بدونم شوهرم معتاده یا نه

243 بازدید | 32 پست

سلام شوهرم رفتارهایی داره که بهش شک کردم اول که یکی‌دوتا برام خبر اوردند که در حال استعمال مواد دیدنش که قشقرق به پا کرد که دشمنند و این حرفا اکثر اوقات لباس به خصوص موهاش بوی دود میده میگه مشتری اومده سیگار میکشیده و اینکه شب ها دیر میاد الانم  اومدیم شهرستان خونه پدرش ما رو رسوند خودش رفت هر چی گفتم کجا میری گفت میرم پیش یکی از دوستان میام الان چند ساعته رفته برنگشته در ضمن خیلی هم عصبی و بد اخلاق شده قبلا اصلا اینجوری نبود

زخم ها حافظه دارند،آنها هرگز حرف ها و کلماتی که شنیده اند را فراموش نخواهند کرد.

منی ک تجربه دارم میگم صد در صد معتاده شک نکن

آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوابیدنش هم وقتی میکشه خب سرحاله و حتی شب ها هم میتونه بیدار بمونه تا ساعت 5 اینا

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
عزیزم ببین وقتی ک شب مثلا میکشه و میاد برا رابطه ارضا شدنش خیلی طول میکشه تا به روزای عادی اینو زن ب ...

رابطش خیلی طولانیه قبلا اینحوری نبود

زخم ها حافظه دارند،آنها هرگز حرف ها و کلماتی که شنیده اند را فراموش نخواهند کرد.
رابطش خیلی طولانیه قبلا اینحوری نبود

شیشه میکشه.اگه اصلا ببخشید ارضا نشه ممکنه دوا هم بکشه

آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖