2777
2789

نه خیلی اسون نه خیلی سخت 

عکس پروفایل عکس فندق مامانش                                  دوست  دارم امید زندگی  مادر                                               کاربری قبلیم نمی دونم چرا تعلیق شد !

فکر کنم فکر کنم با ۲۰ هزار بشه 

عکس پروفایل عکس فندق مامانش                                  دوست  دارم امید زندگی  مادر                                               کاربری قبلیم نمی دونم چرا تعلیق شد !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا حدود چقدر رتبه میخواد برای منطقه 1؟؟

منطقه دو رو در جریانم چون دختر داییم پارسال کنکور داست 

ان شاالله دخترم کنکور داره و خیلی استرس داره

عزیزم انشالله قبول میشه ولی بگو بیاد مامایی کرج تا ورامین 

چون یکم استاداش خیلی سطح بالا نیستن دختر داییم مامایی کرج ازاد میخونه 

خودمم که خیلی وقته فارغ شدم من سراسری بودم 

رشته خوبیه؟ شما مامایی خوندین؟

اره خوبه ی بدیایی داره ی خوبیایی اگر عاشقش باشه خیلی خدبه ولی اگر نه واقعا طاقت فرساس کلا 

کادر درمانبودن که شغل سختیه ولی پر از حس خوب 

من دوسش دارم با وجود تلخی هاش و سختیاش