2777
2789
عنوان

اندومتریوز؟؟؟ توروخدا بیاین😥😥

373 بازدید | 31 پست

کیا اندومتریوز داشتن و کاملا خوب شدن؟ چیکار کردین؟ امیدی هست؟ تو روخدا بیاید بگین چیکار کردین؟؟؟

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اندومتریوز ها اکثرا از بین نمیرن حتی اگه عمل کنیدمن دکتر بهم گفت عمل نکن چون برمیگرده و بیشتر

بهم گفت اکثرا درمانش بارداریه‌ . نه ماه بهش خون نمیرسه و ممکنه از بین بره

⁦❤️⁩یا امام رضا ... تو که گره رو وا میکنی ... پس چرا امروز و فردا میکنی...😞🧿😭🤲 
اندومتریوز ها اکثرا از بین نمیرن حتی اگه عمل کنیدمن دکتر بهم گفت عمل نکن چون برمیگرده و بیشتر بهم گ ...

اخه بارداری هم که اتفاق نمیفته...🙄

اخه بارداری هم که اتفاق نمیفته...🙄

من با دارو باردار شدم. خیلی دکتررفتم حتی پیش میردامادی، میخواست برام عمل و کورتاژ کنه. ولی یه دکتر رفتم کن فرشتس، با سه دوره باردار شدم خداروشکر البته متوسل هم شدم

⁦❤️⁩یا امام رضا ... تو که گره رو وا میکنی ... پس چرا امروز و فردا میکنی...😞🧿😭🤲 
از کجا فهمیدی برگشته؟؟؟ من ۵ماهی هس عمل کردم اما هنوز پریودمم مرتب نشده حامله هم نشدم بعد عمل همش تو ...

من اصلا نمیدونستم اندو دارم حین عمل کیست تخمدان دکتر فهمید این اصلا اندو هست شکمم کامل باز شد حسابی سوپرایز شدم

بعد ۶ماه رفتم برای ای وی اف اونجا گفتن دوباره اندو داری بعدش فهمیدم اصلا عملی که انجام دادم تخصصی نبوده

من اصلا نمیدونستم اندو دارم حین عمل کیست تخمدان دکتر فهمید این اصلا اندو هست شکمم کامل باز شد حسابی ...

چه بد

لا تَخَف و لا تَحزَن انّا مُنَجَّوکَ :نترس و غمگین نباش ما تو را نجات خواهیم داد❤️