2777
2789

من پسرم ۲۶ سالمه 

تو این ۲۶ سال نشد یه بار بعد از غذا خوردن پاشم سفره رو جمع کنم 

نشد یه بار ظرف ها رو بشورم 

نشد یه بار خونه رو تمیز کنم 

حالم از خودم بهم میخوره 

من یه آدم بی شعورم

دارم گریه میکنم 

حالم از خودم بهم میخوره 

یه بار نشد ظرف غذایی که میخورم رو جمع کنم 

حالم بده

از خودم خجالت میکشم

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تایپیک های جنسیتی نظر دادم به نی نی یار اطلاع بدین که تعلیق بشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب چرا خودتو تغییر نمیدی  وقتی نقص خودتو پیدا کردی و بهش آگاهی

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

تازه تو‌نی نیسایتم پلاسی اینم اضافه کن بیشتر گریت بگیره

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

خوب اینکه ناراحتی نداره .

از این به بعد با شعور باش .

گذشته دیگه رفته ....🙂🙂

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......

تازه تو‌نی نیسایتم پلاسی اینم اضافه کن بیشتر گریت بگیره

من اینجا به کسی بدی نکردم

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تایپیک های جنسیتی نظر دادم به نی نی یار اطلاع بدین که تعلیق بشم

خوب اینکه ناراحتی نداره .از این به بعد با شعور باش .گذشته دیگه رفته ....🙂🙂

ممنون