2777
2789
عنوان

خانمایی که طلاق گرفتین کمک

139 بازدید | 16 پست

سلام من ۳۲سالم و تاپیکای قبلیم هست چقدر همسرم آزارم داده .۹سال ازدواج کردم تا ۳سال پیش که همسرم با دوستم و یه زن گرفتم ..همه چیزی از همسرم دیدم کتک و فوش وتحقیر تو اجتماع و خیلی سو استفاده کرد و خیلی داد میکش .۳سال پیش که گرفتمش درد ابروش حق طلاق و یکم مالش گرفتم و ۳سالم فرصت دادم به حد قبل کتک نمیزن میترس .اما فوش .غر .داد .توهین . تحقیر و و... بینهایت .دیگ منم دیدم فایده نداره برا خودم کار و اعتبار درست کردم البته ناگفته نمون از همسرم استفاده کردم و خودم کشبدم بالا .اما خون به جیگرم کرد روزگارم تباه کرد اما من بجون خریدم ...حالا من از لحاظ کاری و اعتباری از خودش زدم بالا .بسیار شکاک و بد دل .و من قهر کنم برم خونه مادرم .درش میشکون .تعادل روحی ندار .قبلن حتی چاقو رو منم کشید ..خیلی عذاب داد .اما وضعش خوب .تفریح خوب میبر ..البته با قیمه کردن جیگر من .من سر اینکه جلو کارمندام چندین بار از قصد منو تحقیر کرد و همچنین خانوادم .دعوا کردم ...هر روزمون دعواس .اصلن نه من نه بچه هام نمیتونیم اروم حرف بزنیم .خلاصه بعد ۹سال دبگ مهرش ازدلم رفت و منم تقاضا طلاق کردم ....حالا به دست و پا افتاد .هر چی بخوام و حسرت بدلم میخر .البته ناگفته نماند .چندین بار بهش فرصت دادم و جدی نگرفته .دیگ به جلسات پایانی دادگاه داریم میرسیم قضیه رو بالاخره جدی گرفته ...

دوتا دختر دارم .۷و ۵سال .که اوناهم هر موقع ما بحث میکنیم شروع به داد میکنن .اما همسرمممم ...سری قبل که گرفتمش به دست و پام افتاد بود التماس که خوب میشم .که واویلا چقدر نیرنگ ریخت و بازی کرد .الان منم مشکل عصبی پیدا کردم اصلن خواب ندارم .اما همسرم الان نغ و داد میزن اما خیلی بهتر شد .اما خیلی کاری و زرنگ و با ابرو و اعتبار دار .اما اخلاق صفر ..حتی خانواده هم ندا ه ..خیلی بدجور همسرم وابسته شد ..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوتا دختر دارم .۷و ۵سال .که اوناهم هر موقع ما بحث میکنیم شروع به داد میکنن .اما همسرمممم ...سری قبل ...

آفرین..اگه دیدی آدم نشد طلاق بگیر

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍

خوب   حالااا شوهرم رام شده اما من دیگ نمیدونم  چرا اینقدر ازش متنفرم .هر صحبت هر جرکت ه. اتفاق منو یاد خاط ات تلخ زندگیم میوفته.پشتوانه ندارم .خودم و خودم .از طلاق میترسم .از تنهایی .از اینکه کاسبم و دید اجتماع .از دخترام ......

موندم من ادم تو خودم میریزم .الان چشمم پرش داره .شوهرم که زنگ میزن بدتر میشم .

آفرین..اگه دیدی آدم نشد طلاق بگیر

الان تقریبا شد ادم .البته داد و فوش و غرش هست اما من دیگ نمیتونم کنا. بیام .میگ دنیارو به پات میریزم .اما ابرومونو نبر .طلاق نگیر