سلام بچها کسی میشناسید بعدازچندسال کنکورداده باشه و موفق شده باشه من دارم میخونم واسه سال بعد ولی با۲۷سال سن بنظرتون دیر نیس
اولین عشقم شوهرم💞آخرین عشقم پسرم💞خدایاواسم تاهمیشه حفظشون کن😍آمین....کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خرکیه...میشه واسه رسیدن ب هدفم ی صلوات بفرستین🥰🥰
نه کلا همه رشته های دانشگاه فرهنگیان شرط سنی همون ۲۴ سال هست فرقی نداره ولی ازمون استخدامی خب شرایطش ...
اها اخه من فقط معلمی دوست دارم حقوقشم برام مهم نیس
اولین عشقم شوهرم💞آخرین عشقم پسرم💞خدایاواسم تاهمیشه حفظشون کن😍آمین....کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خرکیه...میشه واسه رسیدن ب هدفم ی صلوات بفرستین🥰🥰
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
سال 95 کنکور دادم در حال حاضر دانشجو هسم مهندسی مواد میخونم.. حدود یک ماهی هس شروع کردم قراره 1401 ک ...
انشالله ک ماهم موفق بشیم
چرا هست بنظرم،نظام جدید و نظام قدیم با هم کنکور میدن
ن دیگ ازامسال نیست
پس خوشبحالش من دنبال کسی میگردم از انسانی رفته باشه تجربی میخام ببینم سخته یا نه
خب صددرصد سخته
پس خوشبحالش من دنبال کسی میگردم از انسانی رفته باشه تجربی میخام ببینم سخته یا نه
من دیدم
خیلیییی سخت بود براش
ولی نمیدونم چی قبول شد
تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤