2777
2789
عنوان

کنکوربعدازچندسال

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 42 پست
جدی میگید؟

نه الکی گفتم استارترو امیدوار کنم😒😒😒

بله گلم

حتی از زمستونم شروع کرد

خودش لیسانس داشت وسرکار بود

ولی یهو گفت دلم میخواد کنکور بدم

الان سال سومه ؛)

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
عاشق معلمی ام میخوام یا معلم ابتدایی بشم یاآزمون استخدامی شرکت کنم

شرایط سنی نداره؟

@نی_نی_یار_۵  بهت قول میدم ک فردا بیشتر از امروز عاشقت باشم😊               لغو کاربریم نکن هیچوقت😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتابهای چیو میخونی جدید یا قدیم ؟ منم میخوام بخونم

من جدید شروع کردم بخونم

اولین عشقم شوهرم💞آخرین عشقم پسرم💞خدایاواسم تاهمیشه حفظشون کن😍آمین....کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خرکیه‌‌...میشه واسه رسیدن ب هدفم ی صلوات بفرستین🥰🥰
شرایط سنی نداره؟

آزمون استخدامی لیسانس تا۳۵سالگیه

اولین عشقم شوهرم💞آخرین عشقم پسرم💞خدایاواسم تاهمیشه حفظشون کن😍آمین....کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خرکیه‌‌...میشه واسه رسیدن ب هدفم ی صلوات بفرستین🥰🥰

استارترجانم

سن تون برای آموزش ابتدایی و دانشگاه فرهنگیان مناسب نیست

محدودیت سنی داره

تا ۲۴سال بنظرم قبوله

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
دانشگاه فرهنگیان سقف سنی فک کنم ۲۴ سال هست برای آزمون استخدامی بخون ان شاء الله موفق میشی

معلم ابتداییش ی جوری بود انگار ب فرهنگیان کاری نداشت

ینی کنکور نظام جدید میدی؟

بله نظام قدیم ک دیگ نیست

واقعا چندسالگی کنکوردادی؟چی قبول شدی؟

سال 95 کنکور دادم در حال حاضر دانشجو هسم مهندسی مواد میخونم.. حدود یک ماهی هس شروع کردم قراره 1401 کنکور تجربی شرکت کنم 

باور کن میشه کار نشد نداره یکی از اقوام ما با دو تا بچه و حدود 30 سال سن خوند پزشکی قبول شد 

نیستی.. و کاش میدانستی نوشتن همین پنج حرفی چقدر دردناک است 😔🖤اگر دوس داشتید برای شادی روح برادرم فاتحه هدیه کنید 🙏
عزیزممم رشتش چی بود؟؟

حسابدار بود تو یه شرکت