2777
2789
عنوان

عشقم خیلی شیک بهم میخواد با عشقش بره بیرون😪

| مشاهده متن کامل بحث + 914 بازدید | 77 پست
ببین اصلا از رو احساسم نسنجیدمش راجبش تحقیق کردم شرایط خانواده هارو سنجیدم کار شغل قیافه اخلاق ا ...

برا تو شاید ایده ال بو ولی توبرای اون بچه بودی که میخاست ازت سواستفاده کنه .خداروشاکر باش که نجاتت داد حالام برو دنبال ایندت عزیزم عصه بخور ولی دیگه بعدش فراموشش کن بچسب به زندگیت.

شما هنوز نورالدین قاتل رو نشناختین باباگیان😎
ما هم عشق داشتیم از قدیما و شاید هنوزم تو دلمونه..  عزیزم عشق مقدسه پاکه اینجور حسا و رابطه ها ...

شاید مال من پاک باشه از کجا میدونی¿

میدونی عشق تو نوجوونی پاک ترین عشقه چون ادم خبر ندره از دنیای دورش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا تو شاید ایده ال بو ولی توبرای اون بچه بودی که میخاست ازت سواستفاده کنه .خداروشاکر باش که نجاتت د ...

بخدا قسم هزاربار بهش گفتم بزار برو من بچم گف ن همسن تو بچه دارن

نمیشه ک زندگیمو نکنم دارم میکنم ولی با فکر شدید

حیف فکر قشنگ نیست ؟که درگیر مسائلی بکنی که اصلا تو دو سال ایندتم اثری نداره ؟ درسته تو تلاشتو کردی ولی وقتی نشد و نخواست تقصیر تو نیست عزیزم . 

چندسالشه؟ نکنه از عشقت سواستفاده کرده باشه؟؟؟

برای رسیدن به آرزو هامون یه صلوات بفرستید. هی تویی که داری امضام رو میخونی امیدوارم انقدر گیر خوشبختی بیوفتی که نتونی ازش نجات پیدا کنی . خدا منتظر موفقیت تو هستش .چقدر زندگی میتواند زیبا باشد و در یک آن میتواند بدترین مکان باشد گاه گله از زاده شدن میکنم گاه از زاده شدنم خوشحالم . مهربان ترین قلب ، قلبی است که سخت ترین درد ها را چشیده است و کمک کننده ترین فرد بیشترین مشکلات را داشته است . 
دلم میخواد ان شم ببینم پشت من چی گفته

به دخترعموش؟

برای رسیدن به آرزو هامون یه صلوات بفرستید. هی تویی که داری امضام رو میخونی امیدوارم انقدر گیر خوشبختی بیوفتی که نتونی ازش نجات پیدا کنی . خدا منتظر موفقیت تو هستش .چقدر زندگی میتواند زیبا باشد و در یک آن میتواند بدترین مکان باشد گاه گله از زاده شدن میکنم گاه از زاده شدنم خوشحالم . مهربان ترین قلب ، قلبی است که سخت ترین درد ها را چشیده است و کمک کننده ترین فرد بیشترین مشکلات را داشته است . 

حالا تا ادمای نخاله این دنیا رو بشناسی کلی باید زجر بکشی. عزیزم من مورد دیدم بخاطر دختره جلو همه واستاد که دخترا فقط باور کنه طرف دوسش داره بعد که دختره وا داد ولش کرد رفت اردواج کرد به چپشم نبود دختره چی میشا 

خدایاااا همه دخترای سرزمینم به تو میسپرم خدایااا مواظب دختر منم باش نکنه زودی بیاد بگه عاشق شدم...ای ...

توروخدا کناررررش باش نزا تنهایی و احساسا کنه ک به پشر دل ببنده من اگ مادر داشتم هیچوقت سمت هیج پسری نمیرفتم

حالا تا ادمای نخاله این دنیا رو بشناسی کلی باید زجر بکشی. عزیزم من مورد دیدم بخاطر دختره جلو همه واس ...

تو این رابطه ها بیشتر دخترها اسیب میبینن تا پسرا