ببین اصلا از رو احساسم نسنجیدمش راجبش تحقیق کردم شرایط خانواده هارو سنجیدم کار شغل قیافه اخلاق ا ...
برا تو شاید ایده ال بو ولی توبرای اون بچه بودی که میخاست ازت سواستفاده کنه .خداروشاکر باش که نجاتت داد حالام برو دنبال ایندت عزیزم عصه بخور ولی دیگه بعدش فراموشش کن بچسب به زندگیت.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بخدا قسم هزاربار بهش گفتم بزار برو من بچم گف ن همسن تو بچه دارن
چندسالشه؟ نکنه از عشقت سواستفاده کرده باشه؟؟؟
برای رسیدن به آرزو هامون یه صلوات بفرستید. هی تویی که داری امضام رو میخونی امیدوارم انقدر گیر خوشبختی بیوفتی که نتونی ازش نجات پیدا کنی . خدا منتظر موفقیت تو هستش .چقدر زندگی میتواند زیبا باشد و در یک آن میتواند بدترین مکان باشد گاه گله از زاده شدن میکنم گاه از زاده شدنم خوشحالم . مهربان ترین قلب ، قلبی است که سخت ترین درد ها را چشیده است و کمک کننده ترین فرد بیشترین مشکلات را داشته است .
برای رسیدن به آرزو هامون یه صلوات بفرستید. هی تویی که داری امضام رو میخونی امیدوارم انقدر گیر خوشبختی بیوفتی که نتونی ازش نجات پیدا کنی . خدا منتظر موفقیت تو هستش .چقدر زندگی میتواند زیبا باشد و در یک آن میتواند بدترین مکان باشد گاه گله از زاده شدن میکنم گاه از زاده شدنم خوشحالم . مهربان ترین قلب ، قلبی است که سخت ترین درد ها را چشیده است و کمک کننده ترین فرد بیشترین مشکلات را داشته است .
بخدا قسم هزاربار بهش گفتم بزار برو من بچم گف ن همسن تو بچه دارن
حالا تا ادمای نخاله این دنیا رو بشناسی کلی باید زجر بکشی. عزیزم من مورد دیدم بخاطر دختره جلو همه واستاد که دخترا فقط باور کنه طرف دوسش داره بعد که دختره وا داد ولش کرد رفت اردواج کرد به چپشم نبود دختره چی میشا
حالا تا ادمای نخاله این دنیا رو بشناسی کلی باید زجر بکشی. عزیزم من مورد دیدم بخاطر دختره جلو همه واس ...
تو این رابطه ها بیشتر دخترها اسیب میبینن تا پسرا