saaa مدیر عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 205 عنوان یعنی خدا جون منم باردار شدم باور کنم | مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 46 پست چهار روز از وقتم میگزره امروز بی بی چک مثبت شد رفتم ازمایش عدد بتا شد ۱۰۰۰ خوبه؟ خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤ 1400/04/08 | 19:23 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zhoooan عضویت: 1396/07/22 تعداد پست: 15490 گیلیلی لی منم فردا میرم آزمایش دعام کنین بعد از ۵ سال دلم شاد شه
saaa مدیر استارتر عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 205 قبلش بی بی چک نزدی؟ سیکلت چند روزه اس نه نزدم سیکلم ۲۸ روزه هست تا امروز صبر کردم هر ماه زود بی بی میزدم این ماه نزدم الان ۳۲ سیکلمه خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤
پریسان774 عضویت: 1398/05/04 تعداد پست: 3291 نه من الان ۲۱ سالمه عزیزم مبارکه. یه سوال قبلش علائم پریودی داشتی یا نه ؟
saaa مدیر استارتر عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 205 گیلیلی لی منم فردا میرم آزمایش دعام کنین بعد از ۵ سال دلم شاد شه انشاالله عزیزم منم بعد شش سال با یه سقط خدا دوباره بهم داده انشاالله حامله ای شما هم دعا کنید دیگه اینبار واسه نی نیم چیزی نشه خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤
maryam771208 عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 1777 نه نزدم سیکلم ۲۸ روزه هست تا امروز صبر کردم هر ماه زود بی بی میزدم این ماه نزدم الان ۳۲ سیکلمه علائمت چیه عزیزم؟
saaa مدیر استارتر عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 205 عزیزم مبارکه. یه سوال قبلش علائم پریودی داشتی یا نه ؟ اره افتضاح الان هم دارم کمر درد شکم درد تخمدانام تیر میکشه سینه هام افتضاحه خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤
zhoooan عضویت: 1396/07/22 تعداد پست: 15490 انشاالله عزیزم منم بعد شش سال با یه سقط خدا دوباره بهم داده انشاالله حامله ای شما هم دعا کنید دیگه ا ... ایشالا😍
پریسان774 عضویت: 1398/05/04 تعداد پست: 3291 اره افتضاح الان هم دارم کمر درد شکم درد تخمدانام تیر میکشه سینه هام افتضاحه منم کمر درد و پا درد دارم. تو این لحظات خوشت دعا کن که منم باردار باشم. دعا میکنم نی نیت سالم به دنیا بیاد
saaa مدیر استارتر عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 205 علائمت چیه عزیزم؟ علائم درد شدید پریودی شکم درد کمر درد سینه درد خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤
saaa مدیر استارتر عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 205 منم کمر درد و پا درد دارم. تو این لحظات خوشت دعا کن که منم باردار باشم. دعا میکنم نی نیت سالم ... چشم جانم خدا به همه منتظرا بده خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤
saaa مدیر استارتر عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 205 واااي خدايا شكرت مباركت باشه عزيزم ان شاالله سلامت بغلش كني🙏🏻عزيزم برا منتظرا سلامتي تو دلي منم دع ... چشم انشاالله نی نیت صحیح و سالم بیاد بغلت خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤
roshanajan عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 3766 چشم انشاالله نی نیت صحیح و سالم بیاد بغلت ممنون همچنين🙏🏻 خدایا شکرت به خاطر همه چیزززز🙏🏻🙏🏻🙏🏻
فاطمه_از_دیار_عشق عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 16038 چشم جانم خدا به همه منتظرا بده عزیزم مبارکه بارداریتون شما پیش دکتر دانایی رفتین یا موسی پور؟ مامان دوتا دخمل ناز 😍
saaa مدیر استارتر عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 205 عزیزم مبارکه بارداریتون شما پیش دکتر دانایی رفتین یا موسی پور؟ خیلی ممنون من هیچکدوم نرفتم خود به خود باردار شدم خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤
فاطمه_از_دیار_عشق عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 16038 خیلی ممنون من هیچکدوم نرفتم خود به خود باردار شدم ان شاالله به سلامتی بیاد بغلتون مامان دوتا دخمل ناز 😍