2777
2789
عنوان

یعنی خدا جون منم باردار شدم باور کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 46 پست

فداتون بشم من ۶ ساله منتظرم کلا دکتر همه چی رو یه ساله گزاشتم کنار امروز خدا بهترین هدیه رو بهم داد😭😭😭😭😭😭😭😍😍😍😍اصلا باور نمیکنم 

خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال  بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما 17 سالتونه بعد باردار هستین؟؟؟ 😑😑

میگم ابجیمممممم😒در ضمن خواهرمم ۱۸سالشه بارداره

خیلیا شروع میکننداما تعداد کمی تا اخرش دوام میارن زندگیمو پر کردم با خودم😛واسه اینه اینقدرتنها شدم😌همه دست کم صدبار خوردن زمین😥ولی چند نفر مثل من پاشدن😎 فقط برای سرگرمی و مشورت اینجام، زندگی زیادم سخت نیست ما سخت میگیریمش  هی روزگار 🎀هی روزگااار🎀 جلو آیینه به خودم گفتم به روت نیار!🎀 خدایا بابت خاله شدنم شکرت    کاربر قدیمی سایت،بهترین روز زندگیم روزی بود که فهمیدم دارم خاله میشم😍خواهرم خیلی دوست دارم😊به زودی مانکن میشم👗 کاربر مرد ببینم میترکونمش😜اینجا میام برای دردو دل😊دعا میکنم همه خانمایی که منتظر بچه هستند خدا بهشون نی نی بده😛مجردم و تاپیک های بارداری مربوط به خواهرمه ☺هیفده سالمه ولی اسمم تو لیست خادم امام رضا هست 
شما 17 سالتونه بعد باردار هستین؟؟؟ 😑😑

نه من الان ۲۱ سالمه

خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال  بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤
مبارکه، منم ۳ روز از موعدم گذشته هنوز پری نشدم، دو روز پیش بی بی چک زدم منفی بود، شما این چند روز ...

من امروز  بی بی زدم مثبت شد ازمایش هم رفتم 

واااي خدايا شكرت مباركت باشه عزيزم ان شاالله سلامت بغلش كني🙏🏻عزيزم برا منتظرا سلامتي تو دلي منم دعا كن بعد اين همه انتظار سالم بغلش كنم خيلي محتاجم🙏🏻🌹

مواظب باش غذاهاي ممنوع نخوري و هرروز سوره الحجرات بخون برا سلامت  جنين خيلي خوبه🌹

خدایا شکرت به خاطر همه چیزززز🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خیلی خیلی ممنون خانوما اصلا باور نمیکنم درد پریودی دارم یکم خدا کمکم کنه  حدا صحیح و سالم بده بهم  خدا به همه منتظر ها بده خدا دامن همه رو سبز کنه واسه منم نگه داره