2777
2789
عنوان

لکه بینی خفیف روز ۲۰ ام پریود علتش چبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4668 بازدید | 25 پست
مثلا همین لکه بینی، تاخیر، جلو افتادن، خونریزی، لک بعد ار رابطه و هزار تا چیز دیگه که تاحالا تجربش ن ...

عه پس گویا این چیزا شایعه و زیاد نگران نباشم😁

من تنبلی خفیف دارم برا همین جلوگیری درست حسابی نکردم. ینی با خودم میگفتم ب این راحتیا ادم باردار نمیشه‌. الان نمیدونم اگه باردار بودم خوشحال شم یا نه اخه تقریبا ماه پنجمه ک عروسی کردم😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عه پس گویا این چیزا شایعه و زیاد نگران نباشم😁 من تنبلی خفیف دارم برا همین جلوگیری درست حسابی نکردم ...

ن دیگه بذار نی نی بیاد سرگرم شی😍 حس میکنم مامان شدی

خداے من زندگے ام را به خودت گره بزن، گره کور!
مررررسی عزیزم بابت راهنماییت. خداروشکر ک رفع شده کیستتون ولی من کلا دوبار ی لک خیلللللللی بی رنگ دید ...

خواهش، گلم  اشکال نداره 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   
چقدم که اومدی خبر دادی 😂😂😂😂😂😂 کاربر ،کنیز _کفکیر_خورده  الان خیلی وقته منتظر خبره.😁😁😁 ...

عزیزمممم شرمنده من اصلا با اکانتم دیگه نیومدم نی نی سایت😂🥲

راستش اون روز ک این پست رو گذاشتم باردار نبودم ولی ۵ ماه بعد متوجه شدم باردارم و الان یه دخمل دارم نزدیک دو سالشه😍

فک میکنم بدنم برای بارداری آماده می‌شده ک اون حالات عجیب غریب رو داشتم😁

عزیزمممم شرمنده من اصلا با اکانتم دیگه نیومدم نی نی سایت😂🥲 راستش اون روز ک این پست رو گذاشتم بارد ...

نه گلم دشمنت شرمنده🌸🤗

ای جووونم عزیزم  خدا حفظ کنه دخملی نازت  رو

منم یه دخملی دارم قربونش برم عشقمه🤗🤗

اره احتمالا همون بدنت داشته آماده میشده 

نه گلم دشمنت شرمنده🌸🤗ای جووونم عزیزم خدا حفظ کنه دخملی نازت رومنم یه دخملی دارم قربونش برم عشقمه ...

عزیزدلی

مرسی❤️

ایشالا خدا دختر ناز شما رو هم زیر سایه پدر مادرش حفظ کنه. اره واقعا عشقن بچه ها.من عشقی رو با دخترم تجربه کردم ک نهایت نداره😍

خدا همشون رو محافظت کنه 🌹