2777
2789
عنوان

بلاخره جدا شدیم آخیش😅

403 بازدید | 15 پست

دوست داشتم حسمو بگم بعد از ۲سال همکلاسی بودن و رابطه ی عجیبی که جلو نمیرفت و یِ پسری که تو دانشگاه هم ترمی به من نزدیک شد وخیلی جریانات 

آخر بعد از ده بار تو این دوسالو نیم که گفتم من میرم و اصرار که نه و...

دفعه ی اخر تو ی پیام ازش خداحافظی کردم و گفتم نمیتونم تو دانشگاه باهاش انقدر صمیمی باشم و دنیاهامون متفاوته

هیچی نگفت نه اره نه نه

تو ی هفته ۳بار به بهونه ی جزوه پیام داد و منم خیلییییی سرسنگین و مودب جواب دادم و دائم تو نیم ساعت اول استوریهامو میبینه

خبر رسید پریروز که داره از گروه دانشگاهی من میره 😇

لاقل از دوبه شکی درومدم

فکر کنم دیگه برنگرده😂

امروزم میخواست بگه خیلی حالش خوبه زیرلب آواز میخوند 😂بای

تا نامزدی غیر رسمی پیش رفتیم

ایشالله هردوتون موفق باشید

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی تو  چندبار گفتی نه قرار نیست پازسپزت بشه عزیزم شاهزاده که نیستی

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

عزیزم ربطی به شاهزاده و..ندارم من نگفتم ایشون پایینترند

فقط گفتم باید خودشونم میفهمیدند به درد هم نمیخوریم که فکر کنم فهمیدن و امیدوارمممم مجدد از اول شروع نشه 

عزیزم احتمالا بخاطر همین که رابطه جلو نمیرفته ده بار گفته نه وگرنه خودشم داره میگه دو ب شک بوده. 

عه عه انقد از این پسرای تکلیف نامعلوم بدم میاد، برن به جهنم 

دقیقاااا 

آدم باید برای بالا پایین زندگیش تصمیم بگیره

نمیشه ی حا استاپ کرد رابطه رو و فقط اصرار کرد بمون تو!

برای چی آدم بمونه آخه

عزیزم احتمالا بخاطر همین که رابطه جلو نمیرفته ده بار گفته نه وگرنه خودشم داره میگه دو ب شک بوده.&nbs ...

سطر اخر اینو میرسونه گفته تا نامزدی غیررسمی پیش رفتیم

ایشون امید داشته ازدواج کنن ولی الان پسره رفته خوب دلیل رفتنش نه گفتن های استارتر بوده  که دلش خوش نبوده

انگار پسره بی وفایی کرده.

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧