2777
2789
عنوان

علائم بلوغ

128 بازدید | 12 پست

مامانای عزیزدختر من متولد تابستون سال۹۱ هست .الان متوجه شدم نوک سینه ش یه ذره جوانه زده .موی زائد فعلا ندیدم .

آیا الان براش زود نیست ؟میترسم بلوغ زود رس داشته باشه😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قد۱۳۷ وزن ۲۵ امسال مهر میره کلاس چهارم

یکمی قدش کوتاهه عزیزم من اونموقع کلاس چهارم ۱۵۰ بودن بعد موقعی که میخواستم برم کلاس پنجم یعنی ۱۰ سالو ۹ ماهم بود پری شدم قدم۱۵۶.۱۵۷ بود الان که میرم نهم قدم ۱۷۱ هست اما هودم دارم تلاش میکنم بلند تر شم

اگه میتونی هزینه کنی یه چند تا مکمل ویتامین معرفی کنم بخر بده بخوره

🖇🍭💛🍃
بله ممنون میشم

اول بگم اصلا نبرش پیش غدد من رفتم هیچ غلطی نکرد خدارحم کرد رشد کردم الکی فقط میگفت برو ازمایش بده من برم نه قرصی نه هیچی ننوشت حیف مجوزی که دادن این

شربت مولتی ویتامین +زینک بخر براش من یه مارک بلدم سانستول ولی یه مارک بهتر بخر خارجی چون سنش کمه قرص نخر من خودم قرص میخورم یه شربت کامل بخر که ویتامین د و کلسیم و اهن روزانشو کامل کنه یا هم شربت مولتی بخر هم شربت استئوکر که کلسیم و دی داره

و اینکه شربت ال ارژنین مارک ارژیتال هلث اید بده بخوره

و قرص زینک پلاس بده بخوره

من چیزای که خودم میخورم  اینان:قرص کلسی پاور و قرص مولتی ول وومن و قرص اهن فرودین و قرص زینک پلاس ولی چون شما بچتون سنش کمه بنظرم اینا رو نخر شربتش بخر ولی زینک رو قرص بده

هرچه زودتر بده بخوره ببین چقد رشد میکنه 

🖇🍭💛🍃
پدر ۱۸۰ و من ۱۶۸

عالیه که اما دخترت کوتاهه الان اینا رو بده بخوره انشاالله که بلند میشه من الان نزدیک ۱۰ سانت ازمامانم بلند ترم دختر تو هم باید خیلی بلندتر شه اما اگه همینطور پریود شه که میشه فوقش ۱۵۰ یا ۱۶۰ که خیلی کمه برا این دوره اونم دختر شما که دهه۹۰ هست من خودم متولد ۸۵ ام

🖇🍭💛🍃