2777
2789
عنوان

سنگ قبرای گرون و زیبا توی روستاها هم دیدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 29 پست
اره  مگه سنگ قبرم روستاوشهربستگی داره ؟؟؟؟

کلا خواستم بدونم اونجا هم بفکر سنگ قبر شکیل و گرون هستن یا نه

خداوندا به من علم عطا فرما که بدانم و در پس آن قدرتی که به عمل برسانمش. در جمع ناحقان قرارم نده در صورتی که سخن و علمم حق باشد؛ و بصیرت افتراق این دو را ارزانی دار. و بینشی عطا فرما که اگر نمیدانم سکوت کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا خواستم بدونم اونجا هم بفکر سنگ قبر شکیل و گرون هستن یا نه

اره روستاهم مثل شهر بهشت زهراشهری بری همه جورسنگ قبری میبینی گرون ارزون زیبا  وهمجورهست اماشهرما یه خانواده پولداردخترشون ازدست دادن که سنگ قبرخیلی گرونی زدن بامرمر  توگوگلم سرچ کنی میاد

اره روستاهم مثل شهر بهشت زهراشهری بری همه جورسنگ قبری میبینی گرون ارزون زیبا  وهمجورهست اماشهرم ...

توی شهر دفن شد دختره؟

خداوندا به من علم عطا فرما که بدانم و در پس آن قدرتی که به عمل برسانمش. در جمع ناحقان قرارم نده در صورتی که سخن و علمم حق باشد؛ و بصیرت افتراق این دو را ارزانی دار. و بینشی عطا فرما که اگر نمیدانم سکوت کنم
اره 

عکسش کدومه؟ دارین بفرستید؟

نه منظورم سنگ قبراون دختر کرمانیه بامرمرساختنش 

خب مگه حاج قاسم هم کرمان نیست؟

تو کرمان پرع ب خصوص طرف های مزار حاج قاسم

چرا تو کرمان زیاده؟