2777
2789
عنوان

بچه ها من برای تعیین جنسیت

330 بازدید | 36 پست

بخوام برم تعیین جنسیت 15هفته و 3روز خوبه برم؟ دستگاهش قدیمی هست. ولی خودش پیر تجربه داره برم نشون میده اگه دیر تر برم 2هفته دیگم 18هفته هم آنومالی نوبت دارم نمیخوام نزدیک هم باشن. 

💓توجه توجه 💓                                                     میشه برام دعا کنی منم مامان ی دختر گوگولی بشم 😍🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون انومالی رو برو دیگ

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
انومالی جنسیت بهت میگه.عجله برا چیه

چون ان تی رفتم گفت 16هفته بیا برای تعیین جنسیت. چون بهم نگفت جنسیت گفت با سنو بیا رایگان بهت بگم 

💓توجه توجه 💓                                                     میشه برام دعا کنی منم مامان ی دختر گوگولی بشم 😍🙏
اگه دستگاش قدیمی باشه نشون نمیده دوهفته دیگه وایساخوب

اگه نشون نمیده نمیرم اخه آنومالی جای خوب وقت گرفتم این ان تی گفت بیا رایگان بهت بگم 

18 هفته برو دیگه صد در صدی جنسیتو میگن بهت

اخه مادرشوهرم عجله داره همش میگه نرفتی ببینی بچه چیه

من ۱۱ هفته ک رفته بودم سونو جنسیت رو گفت

برای چند نفر رو گفته بود برای منو نگفت فکر کنم زود رفته بود 

اگه نشون نمیده نمیرم اخه آنومالی جای خوب وقت گرفتم این ان تی گفت بیا رایگان بهت بگم 

بابا انومالی رو برو هزینه جدا نمیخوای که بدی یه هزینه میدی هم جنسیتو میگه هم سلامت جنینو الکی زود نرو یه وقت اشتباه بگه یا نشون نده

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته