2777
2789
عنوان

لکه بینی در ماه اول بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 5229 بازدید | 19 پست
من بچم 3 سالشع اون بارداریم 6 ماهم بود دهانه رحمم باز شد 3 ماه استراحت مطلق بودم خدا کنه دکترم عملم ...

عزیزم دعادمیکنم اما اگه دیدی دکترت زیر بار نرفت برو یکودکتر دیگه،سر بارداری قبلیت ایا سرکلاژ شدی؟؟؟ببین چون سر بارداری قبلی دهاته رحم باز شده بارداری دوم هم سرکلاژ میکنند،من بارداریی اولمه چون سرکلاژ شدم گفت بارداری دوم بهتر هفته های پایین سرکلاز بشی،من به مویی بند بودم که خدا نجات داد بچمو 

من بچم 3 سالشع اون بارداریم 6 ماهم بود دهانه رحمم باز شد 3 ماه استراحت مطلق بودم خدا کنه دکترم عملم ...

منم دهانه رحمم باز شده ،استراحتم الان چند هفتست،فقط میرم دستشویی بلند میشم،شما استراحتتون چجور بود؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دهانه رحمم باز شده ،استراحتم الان چند هفتست،فقط میرم دستشویی بلند میشم،شما استراحتتون چجور بود؟

ببین تو مشکلت چی بود چی شد فهمید دکترت من بارداری قبلیم 6 ماهگی رحمم باز شد 3 ماه خوابیدم الان دکتر واژینال نوشت ک 29 بود من بچم 3 سالشه بچه دومم هست کسی ندارم بیاد پیشم کار خونه ن ولی غذا درس میکنم 20 بار دسشویی میرم بچمم کار داره ونمیتونم ولش کنم....خلاصه فقط اگر خدا رحم کنه بهم این وسط نمیدونم این دکترم چرا دوهفته فاصله انداخته ومیخواد دوباره واژینال بدم مشکلت چی بود ک دکترت فهمید هفته چندی

الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل 
ببین تو مشکلت چی بود چی شد فهمید دکترت من بارداری قبلیم 6 ماهگی رحمم باز شد 3 ماه خوابیدم الان دکتر ...

عزیزم من هفته ۱۸ سونو انومالی دادم اخرای هفته بود ،اوایل هفته ۱۹ رفتم پیش دکترم طول سرویکسمو دید گفت که بدو دوباره سونو،طول سرویکسم ۳۳ بود،خلاصه رفتم سونو شکمی گفت که برو پیش دکترت حتما،منم دکترم بسته بود رفته بود رفتم پیشش یک دکتر دیگه گفت من دهانه رحم بسته نمیبینم طوی سرویکست هم اومده پایین،خلاصه همون شب خوابوندنم و عمل کردم،روز فردا دکتر گفت خدا بهت رحم کرد 

بهم گفت استراحت مطلق،دوباره رفتم سونو،سونو گفت که دهانه رحمت باز شده اما سرکلاژی جلو زایمانو گرفته ،دوباره رفتم پیش دکتز گفت فقط استراح داشته باش امپول و شیاف داده ،دیگه امیدش بخدا وارد ۲۳ هفته شدم

ببین تو مشکلت چی بود چی شد فهمید دکترت من بارداری قبلیم 6 ماهگی رحمم باز شد 3 ماه خوابیدم الان دکتر ...

درد یا خونریزی داری؟چون سری قبل دهانه رحمت باز شده معمولا بچه دوم هم سرکلاز میکنند عفته های پایین که به استراحت نطلق نخوری،شاید دکترت منتظر ببین طول سرویکست زیاد میشه یا نه؟

استراحت بچه قبلت تو اون سه ماه در چه حد بود؟میتونستی سرویس بری یا یکمی بشینی؟