2777
2789
عنوان

لکه بینی در ماه اول بارداری

5228 بازدید | 19 پست

سلام خانما ببخشید من ماه اول بارداری هستم و لکه بینی داشتم البته مال لانه گزینی نیست نزدیکی هم ندارم و شیاف پروژسترون یا همون فرتیژست استفاده می کنم البته مقعدی چون واژینال لکه بینی داشتم الان به نظرتون دلیل لکه بینیم چیه؟احتمالش هست از عوارض شیاف باشه؟لکه بینی تو ماه اول طبیعی؟میشه لطفا تجربیاتتون رو بگین چون واقعا نگرانم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من هفته 15 هستم از 5 خونریزی داشتم خون قرمز ن لکه قهوه ای فقط شیاف گذاشتم کاستراحت هر روز سوره حجرات خوندم بر بچم....ان شاالله ک خیره بر من بخاطر هملتوم بود...تو ان نی پرطرف شد ولی تو همون ان تی مشخص شو جفتم پایینه وسرویکسم کوتاهه احتمالا باید سزکلاژ شم خلاصه دعا کن برام

الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل 
سلام من هفته 15 هستم از 5 خونریزی داشتم خون قرمز ن لکه قهوه ای فقط شیاف گذاشتم کاستراحت هر روز سوره ...

ان شاالله که بچت صحیح و سالم بدنیا بیاد خدا مهربونه منم نگران بودم گفتم از شماها بپرسم چون یه ماه سونوگرافی هم چیری نشون نمیده 

ممنون که وقت گذاشتی خواهرم

ان شاالله که بچت صحیح و سالم بدنیا بیاد خدا مهربونه منم نگران بودم گفتم از شماها بپرسم چون یه ماه سو ...

منم الان هفته ۲۳ دارم میرم امروز لک قهوه ای دیرم،نمیدونم عادیه یا ته،فقط توکلم به خدا

منم الان هفته ۲۳ دارم میرم امروز لک قهوه ای دیرم،نمیدونم عادیه یا ته،فقط توکلم به خدا

میگن بعداز رابطه برقرار کردن طبیعیه شاید علت لکه بینی شما رابطه  باشه 

اما من اصلا رابطه هم ندارم و لکه بینی دارم خودمم بارداری اولم یکم نگرانم میگم نکنه اتفاقی بیفته

میگن بعداز رابطه برقرار کردن طبیعیه شاید علت لکه بینی شما رابطه  باشه   اما من اصلا ...

من کلا اجازه رابطه ندارم و استراحت مطلقم،اما خوب نمیدونم گاهی این لک ها هستند و گاهی نیستند فقط هروز بلند میشم تا شب میبینم لکی نیست کلی خدا شکر میکنم

عزیزم سرکلاژ شدی؟طول سرویکست چند؟

ن عزیزم سردیکسم 29 دکترمدو هفته مهلت داد دو شنبه این هفته باید برم دوباره سونو واژینال اگر کم بود نوبت بر عمل

ن عزیزم سردیکسم 29 دکترمدو هفته مهلت داد دو شنبه این هفته باید برم دوباره سونو واژینال اگر کم بود نو ...

عزیزم ان شا الله که خیر حتما برو سونو که اگه صلاحدید سرکلاژ کنی،منودبا ۳۳ اورژانسی هفته ۱۹ سرکلاز کردن بعد یک روز شد ۲۵،یعنی دکترم سریع تشخیص داد،الانم که استراحت مطلقم

عزیزم ان شا الله که خیر حتما برو سونو که اگه صلاحدید سرکلاژ کنی،منودبا ۳۳ اورژانسی هفته ۱۹ سرکلاز کر ...

من بچم 3 سالشع اون بارداریم 6 ماهم بود دهانه رحمم باز شد 3 ماه استراحت مطلق بودم خدا کنه دکترم عملم کنه من نمیدونم دلیل این کارش چیه تو روخدا دعا کن اگر صلاحمه نوبت عمل بده