2777
2789
عنوان

ممکنه بازم خونه دار بشیم؟؟؟😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 49 پست

کار عاقلانه ایی تو بازار بی ثبات ایران نبوده..ولی اتفاقیه که افتاده دریغ و حسرت و غصه فقط مشکلاتتون رو اضافه میکنه دیگه بهش فکر نکنید...دور از جونتون مثلا اگه یکی از اعضای خانواده عمل جراحی سخت و مهمی داشت که مجبور میشدین خونه رو بفروشید و هزینه کنید بازم غصه شو میخوردین؟!...حالا که گذشته ولی پول باقی مانده رو جاهای مطمئن تری سرمایه گزاری کنید 

قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد....تمام پرسه های من کنار تو سلوک شد....
مسکن ملی ثبت نام کن  توکل کن  تو باید قوت قلب همسرت باشی  اون خودش الان همه جور فش ...

شوهرم میگفت اگه حمایتهای تو نبود ،خودکشی میکردم 😭😭😭

خدایا عزیزامو به خودت سپردم ...🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط بهش بگو ناامید نباشه و ناشکری نکنه همین ک سالمین و آرامش دارین ملاک بزرگیه خیلیا خونه ندارن مستا ...

خیلی سخته‌..خیلی....انگاری پیش خانواده هامون تحقیر شدیم.....یه جور حس بدیه 

همسرم خیلی از خدا شاکیه ،چون خیلی اهل حلال و حرامه و دست به خیره....حتی وامی نمیگیره که محل مصرفش ال ...

میدونی اشکال بزرگ ماها چیه

هرچی بد بیاریم مینداریم گردن خداااا

عموی من کارمند بود.استعفا داد ب امید کار ازاد و پیشرفت و درامد بالا.

دوستش کلاهبرداری کرد و سرمایش رفت و عموم آس و پاس موند و بلاتکلیف و شاکی از خدا ک چرا من

ماها اشتباه میکنیم.ماها عقلمون نمیکشه خدا چکارکنه باماها

الانم دیر نیستتتتت.هنوز جوونین

همسن شما و شوهرت هنوز مجردن و دنبال شریک زندگی

شما ک خداروشکر بچت بزرگ شدن

کار عاقلانه ایی تو بازار بی ثبات ایران نبوده..ولی اتفاقیه که افتاده دریغ و حسرت و غصه فقط مشکلاتتون ...

خدا ذلیل کنه باعث و بانی این همه نابسامانیهارو...گرونیای بی حساب و کتابو 😭😭

نه عزیزم ،چون هنوز انتقال سند صورت نگرفته نتونستیم ثبت نام کنیم...

ای بابا خیلی حیف شد🥺 فرصت خوبی بود . اشکال ندارد احتمالا تا سال آینده باز ثبت نام باشه چون پارسال یا دو سال پیش هم ثبت نام بود ما نتونستیم ثبت نام کنیم امسال تونستیم حالا باید ببینیم مارو قبول میکنن راحت بشیم از مستاجری یا نه 😢 انشالله به حق دل پاک همه نی نی های توی سایت به زودی صاحب خونه بشی عزیزدلم❤️🤍

همسرم خیلی از خدا شاکیه ،چون خیلی اهل حلال و حرامه و دست به خیره....حتی وامی نمیگیره که محل مصرفش ال ...

عزیزم تصمیم خودتون بوده مگه خدا  بهتون گفت خونتونو بفروشین. ایمان اینه که تو این لخظه ی سخت زندگیتون شاکر خدا باشی 

ان شالله درست میشه الان حرص خوردن هیچ فایده ای نداره حز اینکه سلامتیتون به خطر بیافته هرچند فکر نکردن بهش سخته ولی امیدتو از دست نده 

خیلی سخته‌..خیلی....انگاری پیش خانواده هامون تحقیر شدیم.....یه جور حس بدیه 

دیگه اتفاقیه ک افتاده مگه شما برا دل مردم زندگی میکنین 

دنیا دو روزه عشق و حال کن کسی از ی ساعت خودش خبر ندارع

میدونی اشکال بزرگ ماها چیه هرچی بد بیاریم مینداریم گردن خداااا عموی من کارمند بود.استعفا داد ب ...

نه ،نمیخواد بندازه گردن خدا ،خودشم میگه حماقت خودم بوده ،اما میگه خدا باید جلومو میگرفت یا دستمو میگرفت....همکاراش یه درصد این، اهل حلال و حرام و کار خیر نیستن اما کلی پیشرفت کردن... ، منم میگم حتما امتحان خداست ..اما خب...سخته😔😔

شوهرم میگفت اگه حمایتهای تو نبود ،خودکشی میکردم 😭😭😭

خب ببین باهاش صحبت کن بهش بگو م م تن سالم که داریم خیلی ها برا بیماری همه چیزشون رو از دست میدن باهاش خیلی صحبت کن 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
مامانمم همینو میگه ،میگه کاش باباتم اخلاقش مثل شوهر تو بود ،اما تا آخر عمرم مستاجر بودم ...بابام متا ...

ی چیزی رو بشوهرت ک میگی مومنه یاداوری کن!!!!!!!

انسان تو زندگی همیشه در معرض ازمایش الهی هست

ازکجا معلوم این ازمایش نبوده واستون؟

خدایی نکرده یکی با بیماری بچش

یکی با فوت همسرش

یکی با ورشکستگی

یکی با خیانت 

و......ازمایش میشه 

خدا واست کوجیکش کرده.بخدا چیزی نیست مستاجری اخه

اینهمهههه ادم اجاره نشینن ولی دلشون خوشه

زندگی مثل بااااد میگذره ها از امروزتون لذت ببرین

عزیزم تصمیم خودتون بوده مگه خدا  بهتون گفت خونتونو بفروشین. ایمان اینه که تو این لخظه ی سخت زند ...

حرفاتون کاملا درسته ،همسرمم گاهی که دیگه خیلی داغونه اینو میگه ،وگرنه همیشه میگه حماقت خودم بود...اما خب وقتی میبینه همکاراش که همشون اهل کلک و دزدین و حلال و حرام سرشون نیست ،چجوری دارن پیشرفت میکنن داغون میشه

ای بابا خیلی حیف شد🥺 فرصت خوبی بود . اشکال ندارد احتمالا تا سال آینده باز ثبت نام باشه چون پارسال ی ...

ممنونم مهربونم از دعای قشنگت عزیزم....ان شالله به زودی خونه دار میشید گلم...🌹🌹

ی چیزی رو بشوهرت ک میگی مومنه یاداوری کن!!!!!!! انسان تو زندگی همیشه در معرض ازمایش الهی هست ...

منم فکر میکنم امتحان بوده عزیز ،اما خیلی سخته....آخه شوهرم پدر نداشت و خیلی با سختی و با زحمت خونه رو خریده بودیم ...گاهی میگه اگه حرفا و حمایتهای تو نبود ،خودکشی میکردم