2777
2789
عنوان

ممکنه بازم خونه دار بشیم؟؟؟😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 49 پست
میدونی اشکال بزرگ ماها چیه هرچی بد بیاریم مینداریم گردن خداااا عموی من کارمند بود.استعفا داد ب ...

ممنونم از حرفای خوبتون عزیزم....خدا حفظتون کنه که کلی آرومم کردید ...

خدایا عزیزامو به خودت سپردم ...🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه میتونین برین یجا کم رهن بدین برای این سری مسکن مهر ثبتنام کنید 

یکی از فامیلامون تو سن بالا با داشتن نوه مجبور ب فروش خونه شدن و دیگه ام امیدی ب خونه دار شدن ندارن

مگر خدا معجزه کنه 

ماهمین اتفاق واسمون افتاد ولی درباره ماشین.... میخاستیم بهترشو بخریم ولی پولمونو پس نداد طرف....

انقد حالم بد بود که خدا میدونه، شب و روز با خودم حرف میزدم دعوا میکردم، درجدال بودم، یهو بخودم میومدم میدیدم چقد قلبم تند میزنه...چقد پریشونم

از یجایی سپردم بخدا، ازش خاستم ارامش رو به زندگیم برگردونه، اون طرف رو بخشیدم، و خاستمو از خدا درخواست کردم

نمیدونی چه معجزه ای شد تو زندگیم

از صمیم قلبم واست دعامیکنم ارامش به زندگیتون برگرده

تو چنین خوب چرایی...
شوهرم میگفت اگه حمایتهای تو نبود ،خودکشی میکردم 😭😭😭

عزیزم هممون تقریبااا همینیم منم کم مونده دیوونه بشم همه خونه هاشون بزرگه  من با دوتا بچه که یکیشون پسر ۱۵ ساله و دختر ۳ ساله تو خونه ۷۰ متریم   دومی رو اوردم قصدم خرید خونه ۳ خوابه بود  ولی انقددد گرون شده که دیگه واقعااا امیدی ندارم  بعضی وقتا خودمو امید میدم  بعضی وقتاهم از خدا گلگی میکنم   ولی تهش میگم خدا بخواد میشه    خدا ازشون نگذره که خودشون تو خونه های چند صد میلیاردی زندگی میکنن و اصلاا به ملت اهمیت نمیدن   

عزیزی که امضامو میخونی لطفااا  برا آرامش و دلخوشیم دعا کن ❤️ممنونم 
ممنونم از حرفای خوبتون عزیزم....خدا حفظتون کنه که کلی آرومم کردید ...

همیشه ب نعمتهایی ک داری و بقیه حسرت میکشن و ندارن نگاه کن و شاکر خداباش

کفر نعمت نکنین

خدارو۱۰۰هزار مرتبه.سلامتی.همسرخوب.بچه سالم

دیگ چی میخواین

ی سقف ک بالاسر همه هست بالای سرشمام هست

بهمسرتم اینارو همیشه بگو

شوهرمن تاجیزی میشه میگ خداروشکر بدتر ازین نشد

اگر حوصله داشتی خصوصی برات بگم چندخط از زندگیم ک بدونی حرفهایی ک میزنم ازکجا میاد

اگر بدونی با۳بچه چ شرایطی دارم!!

ولی الان دنبال درس و کار هستم😁فقط واس دل خودم

همسرم خیلی از خدا شاکیه ،چون خیلی اهل حلال و حرامه و دست به خیره....حتی وامی نمیگیره که محل مصرفش ال ...

میگن در برابر مشکلات و امتحانات صبر داشته باشید برای همین جاهاست عزیزم

که نگی چرا من؟

شکر کنید و راضی باشید به رضای او

صبر کنید و تلاش 

خدا از جایی که فکرشم نمیکنید میرسونه

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

مامانمم همینو میگه ،میگه کاش باباتم اخلاقش مثل شوهر تو بود ،اما تا آخر عمرم مستاجر بودم ...بابام متا ...

منم گاهی با همینااا خودمو آروم میکنم 😬یه فامیل داریم شوهرش خیییلی پولداره خونشون خیلی بزرگه و شیک و قسمت عالی شهر  وسایل شیک ولیییی اصلااا زنشو ادم حساب نمیکنه طفلی   خونه مامان باباش میاره خودشم میبره یه وعده ماهی یه بار      انقد دختره خوشگل تر و سرتره ولی بخاطر دوتا بچه هاش تحمل میکنه 

عزیزی که امضامو میخونی لطفااا  برا آرامش و دلخوشیم دعا کن ❤️ممنونم 
خیلی سخته‌..خیلی....انگاری پیش خانواده هامون تحقیر شدیم.....یه جور حس بدیه  

اسی منم مثل تو شدم با این تفاوت که خونمونو به آشنا فروختیم ولی اون پول خونه رو کم کم داد و هرچی گفتیم بده خونه داره گرون میشه هی امروز و فردا کرد و موقعی پول رو کامل داد که دیگه قیمت خونه ها سر به فلک کشبده بود  .حالا اون تو خونه من نشسته و من و بچه هام  مستاجر و دربه دریم .فقط خدا جوابشو بده واگذارش کردم به خدا .الان یه حسرت بزرگ تو دلمه

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍
اسی منم مثل تو شدم با این تفاوت که خونمونو به آشنا فروختیم ولی اون پول خونه رو کم کم داد و هرچی گفتی ...

ان شالله به زودی خدا به بچه هامون رحم کنه و بتونیم خونه دار بشیم 😔😔

دیگه اتفاقیه ک افتاده مگه شما برا دل مردم زندگی میکنین  دنیا دو روزه عشق و حال کن کسی از ی ساع ...

منم با همین حرفا خودمو آروم میکنم همیشه ،اما خب خیلی سخته....😭😭