2777
2789
عنوان

بااين شوهر بچه ننم چيكاركنم

637 بازدید | 37 پست

مااز اول هفته تااخر هفته خونه ايم اصلا نميذاره تنهايي جايي برم فقط جمعه ها مارو ميبره خونه مامانش حالا مامانم اينا جمعه ميخوان برن تفريح به ماهم گفتن ميگه نميريم جمعه ميخوايم بريم خونه مامانم من خانوادم خط قرمزمن ازخانوادم نميگذرم بخاطر تفريح شما 

خسته شدم بخدا بخاطر خودم نه بخاطر بچم دوسالش طفلي رو اصن هيچ جانميبريم حتي پاركم تاحالا نبردش چيكاركنم بخدا موندم🌹❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما با بچت برو بگو من یه جمعه نمیخوام زیرسقف باشم اگرنه وسط هفته بریم تفریح جمعه خونه مادرت ااه گند بزنن خط قرمزشونو😏

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
چيكار كنم نرم خشتكشو به كلش ميكشه😅😅

منم ۲ ساله عروسی کردم تقریبا ۹۵درصد اخر هفته ها اونجا بودم نریم هم مامانش میگه ای قلبم گرفت ای حالم بد شد ای گریه کردم😂😂

خداجون شاید گِله کنم بعضی اوقات ولی واسه همه چی شکرت😍
منم ۲ ساله عروسی کردم تقریبا ۹۵درصد اخر هفته ها اونجا بودم نریم هم مامانش میگه ای قلبم گرفت ای حالم ...

اه خسته كنندس بخدا من دوسال اول مانداريم هروز اونجا بودم خونمون خوابگاه بود