سلام من خیلی میترسم شب تنها بخوابم تا حالا چند بار پیش اومده شب تنها موندم خونه اما تا خود ساعت ۷ صبح چشم رو هم نذاشتم یکی دوبار خیلی دیگه داشتم اذیت میشدم واسه اینکه بیخیال شم از آب.ج.و.هایی که شوهرم درست کرده بود یکی دو لیوان خوردم تا از حالت عادی بلکه خارج بشم و بتونم بخوابم که بعدش راحت و بدون ترس خوابیدم تا خود صبح ولی همیشه نمیشه کع اینجوری کسی هست اینجا مثل من بوده باشه و تونسته باشه بخوابه شب و تنها خیلی اذیتم حالا این خونه ای که زندکی میکنمم انقدر خلوت و ساکته ساختمون بیشتر همسایه هامون نیستن سکوت زیادی بیشتر میترسونم به نظرتون برم پیش روانپزشک روانشناس که میدونم کاری از پیش نمیبره فقط پول الکی میخواد
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.