2777
2789

سلام من خیلی میترسم شب تنها بخوابم تا حالا چند بار پیش اومده شب تنها موندم خونه اما تا خود ساعت ۷ صبح چشم رو هم نذاشتم یکی دوبار خیلی دیگه داشتم اذیت میشدم واسه اینکه بیخیال شم از آب.ج.و.هایی که شوهرم درست کرده بود یکی دو لیوان خوردم تا از حالت عادی بلکه خارج بشم و بتونم بخوابم که بعدش راحت و بدون ترس خوابیدم تا خود صبح ولی همیشه نمیشه کع اینجوری کسی هست اینجا مثل من بوده باشه و تونسته باشه بخوابه شب و تنها خیلی اذیتم حالا این خونه ای که زندکی میکنمم انقدر خلوت و ساکته ساختمون بیشتر همسایه هامون نیستن سکوت زیادی بیشتر میترسونم به نظرتون برم پیش روانپزشک روانشناس که میدونم کاری از پیش نمیبره فقط پول الکی میخواد 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

همون اب.. ج.و تو بخور😐😐😐✊🤨😂😂😂🙂

یخ فروش جهنم 😂🤦‍♀️❌🔥💥🖤🥀                                  یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿         اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه  دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨                          🦁🇮🇷   ✨   🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌  آی ام وِری رُک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودمم متاسفانه اینجوریم تنهایی ک عمراااا خوابم نمیبره کلا ترسوام😭

شوهرتون کجان؟

نی‌نی سایتی‌های تروخدااا برام دعا کنید مشکل زندگیم حل بشه جایی جز اینجا ندارم ک ازشون کمک بخوام و درد دل کنم مرسی که هستین خواهرا😘😭 ی صلوات مهمونم کنین و دعام کنید😔