ببینین فیلم و خونوادم ماهی یکی دوبار میومدن از وقتی دوقلوهام به دنیا اومدن دوروز در هفته میاد واسه حمومشون مادرم ولی برادر زاده و خواهرزادمم و خواهرمم میان باهاش البته تو اون تایم شوهرم خونه نیست ولی وقتی میرن پس خواهرزاده و برادر زادم و جا میزارن شب میان دنبالشون ...اون بقیه روزهای هفته یه روزم من میرم خونه مادرم...بعضی وقتها هم خواهرم پا میشه برادر زادم و میاره، میزاره خونمون تا شب...۱۵ ماهه برنامه اینجوریه جدیدا شوهرم اخم میکنه میگه بگو نیان حموم بچه ها خودم میبرمشون حموم هر روز بچه هاشون اینجان منم روم نمیشه چجوری به مادرم بگم نیاین چند بار گفتم بچه ها رو جا نزارین خودم سه تا بچه دارم با اینا میشن ۵ تا سختمه ولی اونا اهمیت نمیدن حالا که توجه میکنم بین منو شوهرم کلی فاصله افتاده این مدت مایی که جونمون به هم بسته بود چیکار کنم تو روخدا راهنمایی کنین
برای سالم بودن نی نی هام و به سلامت دنیا بیان صلوات بفرستین خاله ها و سلامتی گل دخترم
روت بشه من کار با حرف شوهرت ندارم ولی کی حوصله داره همزمان ۵ تا بچه کوچیکو اداره کنه مگه مهد کودکه
خانم هستم 🍁خوب بودن و بدبودن فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)