2777
2789
عنوان

امروز خودکشی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2271 بازدید | 115 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یبار ۳۰تا دیازپام ی بسته دپاکین چندتا فنوباربیتال استامینوفن هرچی دم دستم بود خوردم ی روز تو کما بودم و حالت فلجی گرفته بودم .نکنید اینکارارو

باید دیوانه تر باشیم اگرنه دیوانع خاهد کرد ما را درد دوران🙃...ی دختر قوی چیزی بود ک مجبور بودم باشم... 
دیگه اینکارو‌نکن  میبینی که چه دنیاییه مرگ تو جوکه برای بقیه پس بجنگ و شجاع باش جای خودتو تو د ...

آفرین بیا پیج انگیزشی بزن 😁

اگر در بند در ماند در ماند 🤪. . گفتم خالی نمونه 😇
اصلا معده هم شستشو ندادن.... ولی من زندگی دیگه واسم بی معنی شده.ایندفعه شب میخورم که هیچ کس نفهمه

عزیزم نصیحت خواهرانه تو هر شرایطی ک هستی فکر خودکشی نکن کن اون دنیا فقط زجر کش میشی

https://harfeto.timefriend.net/16265102893948چالش حرف ناشناس ب من
دیگه اینکارو‌نکن  میبینی که چه دنیاییه مرگ تو جوکه برای بقیه پس بجنگ و شجاع باش جای خودتو تو د ...

نمیتوتم خواهر.عشقمو ازم گرفتن.

امروزم رفتم سرکارم مدیرمون کفت میخواهیم بفرستیمت یه شرکت دیگه منم جلوی خودشون قرص خوردم

گفتنش راحته

دوستان ریپ بزنید پست هامو چون من دوست دارم یکی نظرشو درموردپست هام بذاره