2777
2789

شوهرم خیلیی ادم درونگرا و تو دار ولی بشددت عاطفیه من هرررچی که هست دقیقا برعکسشم برونگرا اجتماعی منطقی خلاصه تو کوچکترییین چیزها برعکسیم..بخاطر همین توی خونه باهم عالی هستیم ولی وقتی تو اجتماع میریم فقط کارمون دعواست سالهاست که بخاطر این دعواهای بعد از تو اجتماع رفتن دیگه باهم بیرون نمیریم..داریم به این نوع زندگی عادت میکنیم ولی واقعا دیگه تحمل ندارم حتی با تماممم دوست داشتنم دوست دارم خیانت کنم با کسی مث خودم باشم..متاسفانه یا خوشبختانه سه تا بچه کوچیک داریم..جدیدا اونم بهم گفته که ازین نوع زندگی خسته شده ولی نه اون عوض میشه نه من نمیدونیم با دوبچه چکار کنیم لطفااااا سرزنشم نکنیدفقط راه حل بدید و کمکم کنید 

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهم کتار بیاید هم دیگه رو ول کنید گیر ندید

همین الانم همو رها کردیم 😪😪😪اخه این چه زندگی شد؟؟؟همه جا تنهام تو مهمونی تو بیرون رفتنا بازار سینما رستوران تاتر همه جااا تنهام جدیدا حتی تو تولدها و عیدا..😔😔😔😔😔😔😔😔

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻
نه عوض شو نه انتظار داشته باش عوض بشه

چقدر دیگه تحمل کنیم چند سال دیگه

بچه هاتون چند ساله هستند؟

3سالو6سال

3سالو6سال

كوچيكند هنوز

با بچه دارى يه كم اين اختلاف روحيه سخت ميشه

اما بايد انتخاب كنى: يا عشق+امنيت خانوادگى+سبك تفريحى جدا

و يا

طلاق يا خيانت+محيط ناامن خانوادگى و سختى براى بچه ها+عشق و حال و صفا

پيشرفت زن، آزادى وى، استقلال وى، بايد از درون خودش بيايد... اما گلدمن
موافق نیست همسرت بیاد؟

نه اصلا میگه من باتو که هستم بیشتر اذیت میشم..خیلی حرف میزنی شوخی میکنی همش ورجه وورجه میکنی کلا تفریحاتمونم مث هم نیس..اون عشق کتاب و ارامش و پیاده روی اروم من اهل ورزشهای هیجانی شنا استخر شهربازی قایق سواری اسب سواری و..دست خودم نیس این مدلیه شخصیتم

كوچيكند هنوز با بچه دارى يه كم اين اختلاف روحيه سخت ميشه اما بايد انتخاب كنى: يا عشق+امنيت خا ...

یعنی میگی این راهی که جفتمون پیش گرفتیم رو ادامه بدیم؟؟😪😪😪😪😪😪😪

نه اصلا میگه من باتو که هستم بیشتر اذیت میشم..خیلی حرف میزنی شوخی میکنی همش ورجه وورجه میکنی کلا تفر ...

خب اونکه بتو کار نداره توام کتریش تداشته باش یه جاهاییم که باهمید گمی مراعاتشو بکن همین