2777
2789

یه مردی که قدش بلنددد بود و لباس مشکی پوشیده بود 

تفنگ دستم بود شلیک کردم به یکی ولی ازش خونی نیومد😐😂

‏چند ملیون اسپرم فهمیدن چه خبره عقب کشیدن؛ منِ ک&خل فکر کردم برام ریدن شیرجه زدم     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواب دیدم علیرضا طلیسچی اومد خونم منم براش عدس پلو شفته درست کردم با عدس نپخته😐😐گوشت هم نداشت.

خواب دیدم اریا عظیمی نژاد تو دورهمی و کارای خاک برسری😑😑🤯تازه متاهل هم هستم.خدایا توبه

خواب دیدم طوطی مادرشوهرم اینا تبدیل به قابلمه روحی شد.

کلا خوابام سرزمین عجایبه🥱🤪

شب21 ماه رمضان جنازه خالم که فوت شده بود رو دیدم دارن میسوزوننش دختراش و یه عالمه مردم هم جمع شده بودن از دور نگا میکردن و خوشحال بودن از سوختنش.اما من که ازش دلخور بودم براش ناراحت بودم

داخل مدرسه بودم یه نفر بود دزد بود انگار سر تا پا سیاه 

دنبال بچه ها بود اونا هم رفته بودن بیرون منم داشتم فرار میکردم 

یه چاقو تیز دستش بود بعد دیدن دنبالمه که بزنه به شکمم که خودم رفتم جلو خورد بهم و خون ازم اومد بعدش از ترس بیدار میشم این چندین بار خواب دیدم 

یا اوممم خواب دیده بودم کلییی زامبی اومدن همه خونه ها رو خراب می‌کنن و آتیش میکشن و همه میمیرن 

یا یه بار دیگه هم خواب دیدم یه زامبی یکی رو جلوم تیکه تیکه کرد بعدش دستش رو آورد سمت صورتم که بیدار شدم 

Just a little girl 🗿

خواب دیدم کوه دماوند داره فوران میکنه و کلی دود تو اسمون پخش شده منم دارم از پنجره خونه نگاش میکنم!

120 کیلومتر هم فاصله داریم

خانم گلای تسبیح به دست میشه صلوات بعدی رو برا پسرکم بفرستید همیشه تنش سالم باشه و عاقبتش بخیر،منم دعاتون میکنم