2777
2789
عنوان

اختلال فاخته گری

2256 بازدید | 14 پست

آیا می دونید اختلال فاخته گری چیست؟ امروزه شاهد بسیاری از اختلالات و انحرافات جنسی هستیم که روز به روز با شیوع بیش تری همراه می شوند. انحرافات جنسی می توانند هم برای فرد و هم برای جامعه مشکلات جدی را به وجود آورند. اختلال فاخته گری یکی از این اختلالات است که در آن فرد ترجیج می دهد به تماشای رابطه جنسی همسر خود با فرد دیگری بنشیند. اکثر روابطی که یکی از زوجین به این اختلال مبتلاست، به طلاق و جدایی ختم می شود پس لازم است که راهی برای درمان آن پیدا کرد. مشاوره جنسی می تواند در این زمینه کمک کننده باشد. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید استارتر این تاپیک پربازدید کنید تا خدا شاید ی نگاهیم ب من کرد 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6747571/%d8%a7%d9%93%d9%84%d9%85%d8%a7%d9%86-%d9%85%db%8c%d8%b4%d9%87-%d9%be%d8%b1%d8%a8%d8%a7%d8%b2%d8%af%db%8c%d8%af-%d8%a8%d8%b4%d9%87-%d8%a8%d8%ae%d8%a7%d8%b7%d8%b1-%d9%be%d8%af%d8%b1%d9%85

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡
خوب هر اختلالی از یجا میاد دیگ  فقط من یکیشو یادمه میگفتن بچه اگ رابطه پدر مادرشو ببینه شاید گ ...

فیتیش میگن به این نوع گرایشها

ساعت شنی به من  یاد  داد  باید خالی  شوی  تا پُر کنی  دلی  را