2777
2789
عنوان

بیاین بگم چطور شپشمو از بین بردم

156 بازدید | 11 پست

سلام خانما

من چندوقت پیش متوجه شدم ک کل خانواده شپش گرفتیم از دختر خالم

وحشتناک میترسیدماااا. انقدرررر گریه کردم بیخودی😒

ولی خب شکر که خوب شدم

اول اینکه شامپو نیکسترین پرمترین رو بخرید از داروخونه(اگه خواستید بگین عکسشو بدم)

بعد بزنید به سرتون. روش طرز استفاده هست

شامپو دونه ریز بخرید و هرروززز باید چندبار موهاتونو شونه کنید باهاش. یکیم باشه که موهاتونو ببینه و رشک جدا کنه که عالیه.

بعد اینکه دوروز بعد دوباره پرمترین بزنید سرتون

از محلول دایلیس استفاده کنید

من خودم دایلیس زدم گذاشت تا صبح موند

یادتون باشه که حتما سرتونو خیلی محکم بپوشونید تا محلول دایلیس رو ک زدین و سرتونو خفه کردین شپشا کااامل بمیرن. حتی شده با ۳ تا روسری!!!

من فردا صبحش رفتم حموم

تشتو پر از اب داغ کردم و سرمو بردم توش

داغ داغ بود ابش یعنی سوختممم ولی خیلی تاثیر داشت

بعدش میتونید نرم کننده بزنید سرتون

خیلییی زیاد بزنید یعنی نرم کننده بچکه از سرتون

با نگشونه دونه ریز شونه کنید

بعد هربار شونه رو بگیرید زیر اب داغ

شپش فقط با اب داغ از بین میره

یادتون باشه بر هربار استفاده کردم شونه ها و کش ها و.. رو بجوشونید

وسایل رو ضدعفونی کنید و بجشونید واگر نشد اونارو تا دوهفته تو نایلون خفه کنید و درشون نیارید.

اگر احیانا شپش از سرتون نرفت یه شامپوی دیگه هست که عکسشو میذارم

گرونه ولی عالیه

روبالشتی ها و ملافه ها باید هرروز شسته بشن

شب با روسری بخوابین و موهاتونو بسته نگه دارین

اگر سوالی هست در خدمتم

اگر میشه برام دعا کنید به حاجتم برسم خیلی مهمه💜نذر کردم که بیام تجربمو بگم و کمک کنم و به جاش خدا حاجت روام کنه

سلامت باشید خانمای گللل💛

چاخانه همش بابا

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

چ کاریه ی رنگ بزنه ب سرت سر سه سوت میمیرن

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش درسته.آفرین.فقط سر رو با آب داغ نشورید داغون میشید.شونه دندونه ریز رو بزنید تو سرکه و بزنید به س ...

شپش واقعا موجود وحشتناکیه مثل چی میچسبه به ادم

ولی خداروشکر رفع شد💜

ایشالا هیچوقت درگیرش نشید

شپش واقعا موجود وحشتناکیه مثل چی میچسبه به ادم ولی خداروشکر رفع شد💜 ایشالا هیچوقت درگیرش نشید

منم قبلا یه بار از آرایشگاه رفتن گرفتم .با همین روشهای شما و خودم که گفتم درستش کردم