2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه مادرشوهرت همسن توعه که بخواد همچین شوخی باهات بکنه چه خونسردی برو ببین چی شده

۱۹سالمه🤣🤣۸4 رو نمی‌دونم چرا گذاشتم🤣🤣🤣میشه واسه خوشبختیم و واسه اینکه زودتر خونه درست کنیم و بریم خونه خودمون و یه فرشته کوچولو بیاریم صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
مگه مادرشوهرت همسن توعه که بخواد همچین شوخی باهات بکنه چه خونسردی برو ببین چی شده

چند بار از این رفتار ها دیدم گفته وای تصادف کرده تا چالوس یک سره رفتم دیدم پنجره شده فقط

اگه برات مهمه پیگیرش شو وگرنه بیخیالش 

مهم که نیست یعنی هر روز یه جا می‌ره ولی پدر دخترمه بکنم کنجکاوی ولی نمی خوام به خودش زنگ بزنم بیمارستان میگه بستری شده؟

بگو کدوم بیمارستانه؟ دارم میام

اره چون با تأخیر گفت کلا آزار دارن یه سری دو ماه انگلستان بود مادر و پدر و برادرش می دونستم به من نمی گفتن کلا همه جا رو از پزشکی قانونی بگیر گشتم یه استرسی کشیدم آقا به خودش زحمت نداده بود خبر بده یهو میره انگار ما هویجیم