الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چقدر خوب تقریبا همسنو سال و همشهری و تازه عروسیم😁😁بگوببینم با شوهرت چجور اشنا شدی من تو دانشگاه ب ...
عزیزممم انشالله خوشبخت باشی من ازدواجم سنتی بود ینی من اصن شوهرمو نمیشناختم تا شب خواستگاری ولی اون دوسال بوده که منو میخواسته و زیر نظرم داشته بوده خلاصه اومدن خواستگاری و نیم ساعت حرف زدیم سه روز بعدشم عقد کردیم😍
دختری از جنس غم اما ظاهری شاد :) خدایا زمینت دیگر بوی انسانیت نمیدهد یک تکه آسمان کلنگی چند؟ تیکر تولدمه🙃
با دختر خاله و دختر داییم یواشکی از رو دیوار رفتیم تو حیاط همسایه مادربزرگم اینا اونجا هم فقط یه پسر افغانی زندگی میکرد که هر روز خونه مادربزرگم اینا پلاس بود میومد وسیله میبرد ما هم مثلا میخواستیم بترسونیمش رفتیم تو کفشش و حولش و اینا اشغال ریختیم بعد رو یه برگه براش نوشتیم ما جنیم از اینا چیزا بعدشم بالاک قرمز عکس خون کشیدیم تا بترسه(خداییش نمیدونم فازمون چی بود😁😅)بعد یه دفعه صدای باز شدن در حیاط اومد ما هم پا به فرار گذاشتیم اول من از رو دیوار رفتیم بالا بعدش دختر خالم تا دختر داییم اومد که بیاد بالا پسره از پایین پاشو گرفت و مامان بزرگمو صدا زد بقیشو دیگع خودتون تصور کنیم😅😅😁😁