2777
2789
عنوان

با تنگی نفس کرونا چکار کنم؟؟؟؟؟

2063 بازدید | 16 پست

لطفا کسایی که تجربه کردن یا اطلاعات دقیق دارن کمکم کنن. دیروز رفتم دکتر، سی تی اسکن ریه دادم، ریه هام مشکلی نداشت و دکتر گفت نتیجه سی تی خوبه. اما از دیروز تا امروز انگار تنگی نفسم بیشتر شده!!!!! حرف زدن برام یکم سخته. البته دکتر قرص ایروکاست داده که واسه تنگی نفس و سرفه هست. ولی خب هنوز که تاثیر نکرده. لطفا اگه داروی گیاهی یا هرچیز دیگه سراغ دارین بهم بگین که از این وضعیت خلاص شم. 😷

من سپردم به خدا،هرچه خودش میخواهد... 💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دعای امام کاظم تابستون.               شکر تیغال.    شکر تیغال که محشره مثل بِه دونه دم کن بخور فقط حواست باشه اصل باشه اصل هاشم برخی هاش لاش یه حشره مثل سوسکه ریز که یا مرده یا زندست

میگن با هرکس مثل خودش حساب کردم دیدم یه جا باید گاو باشم یه جا باید لاشخور باشم ههه پ ترجیح دادم خودم باشم تو همه شرایط اما لحن صحبت من بستگی داره به شعور تو ..... ههه غرور شادی و ازت میگیره اما بهت قدرت میده.          حاضرم تا آخر عمر شاد نباشم اما قدرتمو داشته باشم    
با سرکه سیب یا جوش شیرین بخور کن روزی دوسه بار.کندر بذار دهنت مدام

مرررررسی، کندر رو همینجوری بذارم تو دهن؟؟؟ یا دم کنم؟؟؟ 

من ریه م درگیر شد ، کم کم حالم بهتر شد ،خودم گیاهی و اینا دم میکردم ولی متخصص به برادرم گفته بود موق ...

آخه انگار هیچکدومشون به تنهایی جواب نمیدن! 🥺

آخه انگار هیچکدومشون به تنهایی جواب نمیدن! 🥺

کم کم خوب میشی خودت حس میکنی،اگه گیاهی بخوای گل زوفا و گل بنفشه خوبن آویشن و پونه،از دما افتادن با عسل بخور،یا چهارتخم ،مایعات خیلی زیاد ،آب هویج

عزیزم شما تنگی نفست خوب شد؟  چند روزه درگیری؟

نه متاسفانه. امروز روز هشتم بیماری هست. تقریبا ۴ روزه که تنگی نفس دارم. خوب نمیشه لامصصصب!!!!،😑