2777
2789
عنوان

بچه نداشتن

154 بازدید | 7 پست

کیا اسپرم اهدایی گرفتن ؟ الان چ حسی دارن رفتار شوهرشون و حسش ب اون بچه ب چه شکل ؟ از بقیه میشه مخفی کرد قیافه اون بچه بیماری هاش خدایا هزار سوال بی جواب ! سخته تحمل یچه نداشتن زندگی من مختل شده گاهی ب سختی نفس میکشم تسلیم اراده خدواندم ولی چرا تحملش سخته ای وی اف کردم با اسپرم شوهرم البته با بیوسی اسپرم گرفتن ولی منفی شد نمیدونم چیکار کنم با دل دیونه ام با رفتار دیگران !!!! پروسه ای وی اف هم هزینه بره هم سخت و طاقت فرسا اون دفعه تا پا مرگ جسمی و روحی رفتم ! گاهی ب طلاق فک میکنم ب هرکاری خودمو مشغول میکنم این حس ناب مادری نمیتونم دور کنم خدایا چرا من ؟ چرا من باید تن بدم ب اسپرم اهدایی وقتی ک اینقدر برام مهم بود این موصوع !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندساله دارين تلاش ميكنين عزيزم؟؟ دكترت رو تغيير بده واسه اي وي اف بازم اقدام كن تا پاي مرگ نداره اي ...

اصفهانم خیلی سخته اون دفعه هایپر شدم ۳۰ تا تخمک فقط سه تا جنین شد . میگن اسپرم خوب نیست ک جنین نمیشه 

ببخشید میتونم بپرسم چنساله ازدواج کردید؟ خیلی ناراحت شدم حتما برای حال دلت دعا میکنم از ته دلم

۵ ساله ! ولی فقط اسپرمی نیست چطوری باردار شم فقط با ای وی اف اونم از بیصه ها اسپرم برمیدارن هر دفعه خودم و شوهرم عمل میشیم 

۵ ساله ! ولی فقط اسپرمی نیست چطوری باردار شم فقط با ای وی اف اونم از بیصه ها اسپرم برمیدارن هر دفعه ...

خیلی از ادما بودن که یهووو بعد از مدتها عملو این حرفا باردار شدن،بعد از ۱۰ سال یا کمتر یا بیشتر

توکلت بخدا باشه

من به برنامه ریزی خدا ایمان دارم

اگر دیدی برای حل مشکلم صلوات بفرست❤