2777
2789
عنوان

شاید خیلیاتون منو بشناسید

| مشاهده متن کامل بحث + 878 بازدید | 67 پست
پس حالا که درست شده و عوض شده تو هم خداروشکر کن و سعی کن به روش نیاری دیگه این موضوعو

ممنون عزیزم انشالله خدا کمکم کنه

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی تاپیک زدید بذای جشن تولد پسرتون ،با توجه به اینکه پسرتون ی سالشه گفتید خودش خواسته براش تولد مجلل ...

نه اشتباه متوجه شدید

پسر خواهرم تولد ۴سالگیشو خواسته

پسر من جدا تولد یکسالگی خودم خواستم

چطور؟ 

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
نه اشتباه متوجه شدید پسر خواهرم تولد ۴سالگیشو خواسته پسر من جدا تولد یکسالگی خودم خواستم چطور؟&nb ...

اهان،چون کاربرا گفتن این همه هزینه برای بچه ی ساله ،گفتید بچه خودش خواسته ،فکر کردم پسرخودتون رو میگید که خودش خواسته  

فعلا بهش اعتماد کن به روش هم نیار ،امیدوارم که واقعا از ته قلب از کارش پشیمون باشه

قصه رابطشون هم طولانی شاید یه روز داستان زندگیمو گزاشتمففط اینو بهت بگم که رابطههم از رو عشق نبوده

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏

خداراشکر... میشه ازت بخوام با دل پاکت دعا کنی آدمی ک میخوامش با عشق و‌پشیمونی بیاد سمتم الساعه 

خدایا شکرت...

خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که داریم و حواسمون نیست... میشه از خدا بخواین حاجت دلمو بده ؟ خیییلی ساله میخوامش... ❤❤