2777
2789
عنوان

شاید خیلیاتون منو بشناسید

| مشاهده متن کامل بحث + 878 بازدید | 67 پست

عزیزم خداروشکر

داستان منم مثل شماست 

شوهرم با کسی ارتباط داشت و من تا حالا اصلا گوشیشو ندیده بودم چون ازم قایم میکرد ولی الان ۵ _۶ ماهه تغییر کرده میگه عوض شدم توبه کردم و واقعا جبران کرده برام 

گوشیش همیشه دستمه 

کلا خیلی عوض شده و معذرت خواهی کرده چندین بار

به امید روزای خوب😍❤🧡💛💚💙💜
به نظرتون اگه شما به جای همسرتون خیانت کرده بودین و بعدش توبه میکردین آیا شوهرت هم تورو می‌بخشید؟&nb ...

نه 

خودشم میگفت میگفت شرمنده اتم اگه من بودم هیچوقت نمیبخشیدم بزرگی کردی برات جبرانش میکنم 

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا اموات اون راننده رو بیامرزه که زده به شوهرت تایر طلا بوده طرف 😁

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
فقط بهم بگو چیکار کردی؟ یکاری کردی خدا زندگیتو تکون داده، فقط بگو چیکار...

روزی که رفت بیرون  و تصادف کرد تمام بدنم میلرزید گفتم داره میره پیش اون ماه رمضونم بود و من روزه از ته دل از خدا خواستم گفتم خدایا این دوگانگی و این اظطرابو تمومش کن

خداروشکر❤

تو با همه ظرافتت قوی ترینی❤...تنها ترین افراد کسانی هستند که "خودشان" را ندارند مبادا میان زنانگی و مادرانه های سخاوت مندانه ات خودت را جا بگذاری دوست مهربان من😍❤

منم میشناسمت اسی😍کلاس خیاطی تو واتساپ داشتی من نتونستم بیام

خداروشکر بابت شوهرت😍واقعا وقتی میبینم یه نفر از ته دل خوشحال و شاکره من خوشحال میشم امیدوارم همیشه حالت خوب باشه❤

منم میشناسمت اسی😍کلاس خیاطی تو واتساپ داشتی من نتونستم بیام خداروشکر بابت شوهرت😍واقعا وقتی میبینم ...

فدات عزیزم اره یادمه کنکوری هستس انشالله تو هم از ته دلت خوشحال شی