2777
2789

قیمت هرچی میگف بهش میدادم حتی بیشتر.سری اخرم سردوخت مانتوکلی ازم گرف منم دادم حالا خاهرم اون روز میگف فلانی بردم واسش ست مانتوشلوارتابستونی دوخت قیمت گف فلان....من کلی ناراحت شدم چون ازمن واس یه مانتو۲ برابر بیشترپول گرفته بود ازخوبیم سواستفاده کرده انگارازهمه کم مگیرفته ازمن ۲ برابر...خاهرمم گفته بهش یعنی چی چرا ازخاهرم انقدرگرفتی ازاین اینقد ...زنه سرشو انداخته پایین هیچ نگفته دارم بدجور میسوزمااا.الانم یه پارچه مانتویی دارم دیگ ب اون ندم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببر بده بگو تاحالا هرچی دوختی کم کن با مبلغ باقی مونده اینو بدوز

میترسم لج کنه خراب بدوزه اعصابم خورده چون تاالان کلی بهم خندیده دوبرابر گرفته کارش یراد داشت من چیزی نمیگفتم

دیگه پیشش ندوز 

ولی نزار تو دلت بمونه حتما بهش زنگ بزن  بگو فهمیدی ازت دو برابر قیمت میگرفته و حتما بگو پول اضافی گرفته و راضی نیستی.

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم.