2777
2789
عنوان

#جاری بازی# یه صفت (عنوان) برای جاری هاتون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1121 بازدید | 99 پست

باهوش

من نه تپلم نه چاق ...۱۷۰ قد و ۵۹ وزن دارم .مانکنم و ورزشکار .ولی سه کیلو لپ دارم 😂.اطرافیانم صدام میزنن مهشید تپلی 😁 برخی کاربران هم وقتی ازم دلخور میشن و میخوان جبران کنن بهم میگن برو خپل چاق 😂 نمیدونن که این تپلی  پسوندی هست که شوهرم برام گذاشته و خیلی دوستش دارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂🤭شوهرمن نمیگه شوهر خودش میگه اول بخون بعد جبهه بگیرین 😂انقد بد که شوهر خودشم پیش ما ازش بد میگه ...

چ شوهر احمقی داره خب دوسش ندارم طلاقش بده بره 

بنظر من عین خریته در مورد ظاهر ی آدم حرف ناپسند زدن خودش چه تحفه ایه حالا شوهره؟؟

۳ تا دارم.

یکیشون بگم از دماغ فیل افتاده.مغرور.خودپسند

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

مال من ۸ تاس برا هر کدوم یکی رو میگم جاری هامو شماره بندی کردم 

۱- دلنشین و خوب ۲حسود.کثیف. ۳ ولخرج حسود.خودشیرین. ۴ طلاق گرفته ولی خوب بود .۵حسود و از خود راضی و خودخواه ۶ حسود دیونه خروس جنگی ۷ نفهم و از آدما دوری می‌کنه و حرف باید حرف خودش باشه ۸ طلاق گرفته و به جز اولی همشون زشت 

ما ۵ تا جاری ایم

ی جاریم خیلی خوب و خانم و فهمیده اس

با بقیشون در حد همون سلام‌و خدافظ ترجیح میدم زیادی باهاشون دم خور نباشم

همسر عزیزم خیلی دوستت دارم.مرسی ک هستی.حتی فکر نبودنت دیوونه میکنه آدمو        ❤ سایِتان از سرمان کم نشود حضرت یاااااار ❤
جاری من خانومه. انقدر با فهم و کمالاته که هر چی بگم کم گفتم. خدا رو شکر که هست. خدا به خودش و خانواد ...

خداروشکر 

دست راستش روی سر جاری من

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب سلام الله علیه🌷رب انزلنی منزل مبارک و انت خیر المنزلین 🌷 بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.