2777
2789
عنوان

#جاری بازی# یه صفت (عنوان) برای جاری هاتون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1121 بازدید | 99 پست
مثل جاری من نمک نشناسی هرچی بهش بدی هر کاری واسش‌بکنی میگه کی واسه چیزی اوردی کی واسم‌کاری کردی  ...

بللللللللللللللللللله     من در مورد زنداداشم گفتم بعد شما دارید در مورد من قضاوت میکنید واقعا براتون متاسفم کارتون خیلی زشته 

𖤐⃟🖤••𝙎𝙄𝙇𝙀𝙉𝘾𝙀 𝙄𝙎 𝘽𝙀𝘼𝙐𝙏𝙄𝙁𝙐𝙇 𝙒𝙃𝙄𝙇𝙀 𝙋𝙀𝙊𝙋𝙇𝙀 𝙇𝙄𝙀  سکوت چ زیباست وقتی همه دروغ میگویند !💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم فهمیدم در مورد زن داداشت میگی من شما رو نگفتم 

آهان ببخشید اشتباه متوجه شدم          حالا خوبه شما جاریته یکم ازت دوره ولی من چی زنداداشم با ما زندگی میکنه ۲۴ ساعته جلو رومه الان هم روبروم نشسته حالم ازش بهم میخوره 

𖤐⃟🖤••𝙎𝙄𝙇𝙀𝙉𝘾𝙀 𝙄𝙎 𝘽𝙀𝘼𝙐𝙏𝙄𝙁𝙐𝙇 𝙒𝙃𝙄𝙇𝙀 𝙋𝙀𝙊𝙋𝙇𝙀 𝙇𝙄𝙀  سکوت چ زیباست وقتی همه دروغ میگویند !💔
ای کاش من دور بودم😔😔😔 مجبوریم یه مدت باهم زندگی کنیم بچه هاشم‌ خیلی فضول هستن‌دیونه ام‌کردن 

باورت میشه ناهار شامش همه چیش با ماست حتی لباساشو هم نمیشوره مامانه بدبختم هم لباس بچشو هم لباس داداشم رو میشوره 

باورت میشه ناهار شامش همه چیش با ماست حتی لباساشو هم نمیشوره مامانه بدبختم هم لباس بچشو هم لباس دادا ...

وای چرا مامانت میشوره نزار بشوره پررو میشه خواهر شوهرم همش لباس های برادر شوهرم و بچه ها رو میشوره یه دفعه مادر شوهرم اشتباهی لباس های شوهرم رو برده بود شسته بود همه جا پخش کردگفته بود که مادرشوهرم لباس میشوره واسه پسرش 

وای چرا مامانت میشوره نزار بشوره پررو میشه خواهر شوهرم همش لباس های برادر شوهرم و بچه ها رو میشوره ی ...

میدونی هر چقدر هم لباس ها بمونن سرجاشون هم نمیشوره لباس های خودش هم نمیشوره تا یکی دو هفته میمونن سرجاشون بعد مامانم مجبوری میشوره داداشم هم که طرفه زنشه